Spaanplaatschroeven

De spaanplaatschroeven van Intergard zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit en hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor ze tevens geschikt zijn voor de bouw, industrie en professionele ijzerwarenhandel. De spaanplaatschroeven zijn verkrijgbaar in verzinkt en RVS, de vermelde prijzen zijn per 100 stuks.

Bestelt u uw nieuwe spaanplaatschroeven bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u spaanplaatschroeven per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

212 Resultaten

212 Resultaten

Waarom kiezen voor spaanplaatschroeven

Onze spaanplaatschroeven zijn schroeven met een scherpe, diepe draad en dunne schacht gemaakt van gehard staal. De spaanplaatschroef is de meest gebruikte schroef voor alle houtsoorten en plaatmaterialen. De A-kwaliteit spaanplaatschroeven van Intergard zijn bovendien voorzien van een speciale wax-laag waardoor deze gemakkelijk te verwerken zijn in verschillende bouwstoffen. De extra scherpe punt zorgt er tevens voor dat de schroef snel en gemakkelijk het materiaal indraait. Wij leveren spaanplaatschroeven in verschillende lengtes en diktes. De spaanplaatschroef is verkrijgbaar in verschillende kopvormen zoals: platkop, cilinderkop en lenskop. Voor wat betreft de aandrijving kan men kiezen uit pozidrive en torx en zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen zoals RVS, verzinkt, geel verzink of wit.

Waaruit bestaan onze spaanplaatschroeven

De spaanplaatschroeven van Intergard bestaan uit Roest Vast Staal (RVS) of zijn verzinkt (normaal, geel of wit) Dit voorkomt of vertraagd roestvorming.

Spaanplaatschroeven kopen

Wilt u degelijke en mooie spaanplaatschroeven kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de spaanplaatschroeven zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn spaanplaatschroeven niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes