Kastanjescherm

Kwalitatief hoogwaardige kant en klare gevlochten kastanjeschermen of tuinschermen van kastanjehout, gevlochten van gespleten kastanjehout, deze geven je tuin een natuurlijke uitstraling en zijn als tuinafscheiding een milieuvriendelijk alternatief vergeleken met houten tuinschermen of schuttingen. Kastanjeschermen kunnen tegen houten palen gespijkerd worden, maar worden meestal aan palen bevestigd m.b.v. touw. Men kan hiervoor gewoon vierkante houten palen gebruiken in geïmpregneerd grenen of hardhout, maar vaak worden hiervoor ook kastanjehouten palen gebruikt. Om een nog mooier effect te creëren worden de kastanjeschermen meestal aan de ene kant aan de voorkant van de paal geplaatst en aan de volgende paal aan de achterkant.

Bestelt u uw nieuwe kastanjeschermen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u kastanjeschermen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze kastanjeschermen.

Meer

5 Resultaten

5 Resultaten

Kastanjeschermen worden veel gebruikt als erfafscheidingen of afscheidingen van landweren rond huizen en grond. Kastanjeschermen geven een unieke rustieke uitstraling zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Indien u kiest voor kastanjeschermen dan kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig product met een zeer lange levensduur.Kastanjehout is oorspronkelijk geelbruin van kleur. Door zon en regen vergrijst het hout vrij snel. Dit heeft geen enkele invloed op de duurzaamheid.De hoge duurzaamheid komt omdat er veel looizuur in het hout zit, waardoor het zeer goed bestand tegen vocht is.

Waarom kiezen voor een kastanjescherm

Kastanjeschermen worden niet enkel in natuurlijke tuinen gebruikt, de laatste tijd zijn ze ook veel te vinden in moderne strakkere tuinen waarin de kastanjeschermen een prachtig contrast vormen met o.a. strakke antraciete bluestone tuintegels. Kastanjehout is milieuvriendelijk en wordt als tuinafscheiding aanbevolen door milieu organisaties en zelfs door onze voormalige minister van VROM, Jacqueline Cramer.

Natuurlijke omheiningen van kastanjeschermen zijn zeer stabiel en over het algemeen harder en robuuster dan bijvoorbeeld wilgenschermen en wilgenmatten.

Waaruit bestaat een kastanjescherm

Een kastanjescherm bestaat uit gespleten en gevlochten kastanjehout, niet meer en niet minder en zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Kastanje schermen zijn vakkundig gevlochten met zeer duurzaam kastanjehout, horizontaal of verticaal te gebruiken. Een mooie natuurlijke tuinafscheiding gemaakt van snoeihout, geen boskap en milieuvriendelijk. Voor het plaatsen gebruikt u grenen palen of hardhouten palen, deze vindt u ook bij Intergard in het assortiment. Kastanjeschermen hoeven niet behandeld te worden. Deze vergrijzen natuurlijk.

Kastanjeschermen kopen

Wilt u een degelijke en mooie kastanjeschermen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een kastanjescherm niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken