Rubberen tegels

De rubberen tegels van Intergard zijn kwalitatief hoogwaardige valbrekende tegels die vaak gebruikt worden op speelplaatsen onder speeltoestellen. Deze tegels zijn waterdoorlatend, onderhoudsarm, eenvoudig aan te leggen en gemaakt van 100% recycleerbaar materiaal. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen of rood. Aan de HIC-waarde kunt u zien voor welke valhoogtes de rubberen tegels zijn gekeurd. Alle tegels zijn TÜV gecertificeerd volgens EN1177. Naast rubberen tegels hebben we tevens hoogwaardige kunstgrastegels en staltegels voor paarden en vee. Alle vermelde prijzen zijn per volle m2.

Bestelt u uw nieuwe rubberen tegels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u rubberen tegels per volle pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer over onze rubberen tegels

 

Ons assortiment

lees meer...
Pagina

22 Resultaten

  1. Sale
    Stalmat paardenstal staltegels 100x100cm zwart
    Aanbiedingsprijs € 48,39 € 39,99 Normale prijs € 53,23
  2. Sale
    Stalmatten staltegels paardenstal rood 100x100cm
    Aanbiedingsprijs € 48,39 € 39,99 Normale prijs € 54,44

Waarom kiezen voor rubberen tegels

Het kopen van rubberen tegels onder uw speeltoestellen verlaagt de blessures van kind(eren) doordat ze valbrekend en schokdempend zijn. Dit geeft een veilig gevoel en vergroot het speelplezier. Ze zijn makkelijk te plaatsen en te vervangen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, valdiktes en afmetingen. Behalve de gewone rubberen tegel, hebben wij ook de kunstgrastegel, welke een natuurlijk uitstraling geeft in uw tuin.

Waaruit bestaan onze rubberen tegels

Rubberen tegel

Rubber wordt gewonnen uit het sap (latex) van de rubberboom. De rubbertegel is een duurzaam product, waterdoorlatend en onderhoudsarm en 100% recyclebaar. Onze rubberen tegels zijn gecertificeerd en gekeurd volgens EN 1177. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende diktes valhoogtes.

Kunstgrastegel

Onze kunstgrastegels zijn rubberen tegels met een toplaag van kunstgras. Kunstgras is een synthetische gras. Al onze kunstgrastegels zijn TÜV gekeurd volgens EN 1176 en EN 1177. Ze zijn waterdoorlatend tot 250 mm per uur volgens EN 12616 100% recyclebaar. De kunstgrastegel heef een noppenstructuur aan der onderzijde en een pen / gat verbinding zorgt voor sterke verbinding van de kunstgrastegels onderling en voorkomt schuiven.

Rubberen tegels kopen

Wilt u degelijke en mooie rubberen tegels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de rubberen tegels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn rubberen tegels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinhuisjes, speeltoestellen of sierbestrating

Terug naar de producten