Rubberen tegels

De rubberen tegels van Intergard zijn kwalitatief hoogwaardige valbrekende tegels die vaak gebruikt worden op speelplaatsen onder speeltoestellen. Deze tegels zijn waterdoorlatend, onderhoudsarm, eenvoudig aan te leggen en gemaakt van 100% recycleerbaar materiaal. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen of rood. Aan de HIC-waarde kunt u zien voor welke valhoogtes de rubberen tegels zijn gekeurd. Alle tegels zijn TÜV gecertificeerd volgens EN1177. Naast rubberen tegels hebben we tevens hoogwaardige kunstgrastegels en staltegels voor paarden en vee. Alle vermelde prijzen zijn per volle m2.

Bestelt u uw nieuwe rubberen tegels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u rubberen tegels per volle pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.Meer over onze rubberen tegels 

Ons assortiment

Meer

21 Resultaten

21 Resultaten

Waarom kiezen voor rubberen tegels

Het kopen van rubberen tegels voor onder uw speeltoestellen verlaagt de blessures van kind(eren) doordat ze valbrekend en schokdempend zijn. Dit geeft een veilig gevoel en vergroot het speelplezier. Ook kunt u onze rubberen tegels natuurlijk plaatsen op uw balkon, tuin of onder uw witgoed voor het dempen van geluid en trillingen. Ze zijn makkelijk te plaatsen, passend te snijden en te vervangen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, valdiktes en afmetingen. Rubberen tegels worden veel gebruikt onder een schommel, glijbaan, trampoline of een klimrek. Zo kunnen de kinderen onbezorgd klimmen, klauteren en ravotten. Het schoonmaken van een rubberen tegel kunt u het beste doen met een bezem of een hogedrukreiniger. Wilt u toch liever een schoonmaakmiddel gebruiken dan is het belangrijk dat u oppast met chemicaliën, deze kunnen namelijk het rubber aantasten. Het advies is om de tegels van rubber los te leggen. De rubberen tegels van 50x50cm in dikte 45mm worden d.m.v een pen-gat verbinding aan elkaar verbonden. Wilt u toch liever lijmen dan kunt u daar polymeerkit voor gebruiken. Het is bij het plaatsen van rubberen tegels van belang dat u de valhoogte goed in de gaten houdt.

Diktes Valhoogtes:

25 mm 0,90 meter

30 mm 1,10 meter

40 mm 1,30 meter

45 mm 1.50 meter

50 mm 1,70 meter

65 mm 2,30 meter

100 mm 3,00 meter

Behalve de gewone rubberen tegel, hebben wij ook de kunstgrastegel, welke een natuurlijk uitstraling geeft in uw tuin of balkon. In een handomdraai een mooi aangelegd gazon zonder onderhoud.

Waaruit bestaan onze rubberen tegels

Rubberen tegel

Rubber wordt gewonnen uit het sap (latex) van de rubberboom. De rubbertegel is een duurzaam product, waterdoorlatend en onderhoudsarm en 100% recyclebaar. Onze rubberen tegels zijn gecertificeerd en gekeurd volgens EN 1177. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende diktes valhoogtes. De rubberen tegels maakt u eenvoudig schoon met een bezem, hogedrukreiniger of met een stofzuiger. Rubberen tegels absorberen trillingen, schokken en geluid.

Kunstgrastegel

Onze kunstgrastegels zijn rubberen tegels met een toplaag van kunstgras. Kunstgras is een synthetische gras. Al onze kunstgrastegels zijn TÜV gekeurd volgens EN 1176 en EN 1177. Ze zijn waterdoorlatend tot 250 mm per uur volgens EN 12616 100% recyclebaar. De kunstgrastegel heef een noppenstructuur aan der onderzijde en een pen / gat verbinding zorgt voor sterke verbinding van de kunstgrastegels onderling en voorkomt schuiven. Een kunstgrastegel is een uitkomst voor een groen terras balkon of binnenplaats. Zeer eenvoudig te leggen en geen onderhoud meer aan uw gazon. Het is van belang om de kunstgras tegels op een vlakke ondergrond te plaatsen. Het schoonmaken van kunstgrastegels kunt u met een bezem of stofzuiger doen. Eventueel kunt u een hogedrukreiniger gebruiken met een mild schoonmaakmiddel.

Stalmatten

Onze stalmatten of staltegels leveren een belangrijke bijdrage aan het welbevinden van paarden. Het zachte en rubberen oppervlak ondersteunt de gewrichten en pezen van het paard en helpt blessures te voorkomen. Daarnaast houden onze vocht doorlatende tegels stallen langer droog. Dit resulteert in een aanzienlijk lager stroverbruik en lagere onderhoudskosten, wat een besparing tot 70 procent kan opleveren.

Rubberen tegels kopen

Wilt u degelijke en mooie rubberen tegels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn rubberen tegels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinhuisjes, speeltoestellen of sierbestrating

Terug naar de producten