Schommel

Schommels, rekstokken, ringensets, klimtouwen, knopentouwen, touwladders voor speeltoestellen kunt u in deze categorie vinden beschikbaar in allerlei soorten en maten. Mooie speelattributen voor uw houten speeltoestellen.

Bestelt u uw nieuwe schommel bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u schommels per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

22 Resultaten

22 Resultaten

Waarom kiezen voor een schommel

Als er iets onmisbaar is in uw tuin, dan is het wel een schommel. Wie vindt het niet heerlijk om te schommelen? Heel hard en hoog schommelen, of juist heel zachtjes en een beetje wegdromen. Alleen of met meerderen. Intergard biedt u vele mogelijkheden. Het is erg goed voor de ontwikkeling en motoriek van een kind. Het leert om het evenwicht te bewaren en ook dat je door je benen naar voor en achteren te bewegen, steeds harder gaat. En wat te denken van onze vogelnestschommels? Heerlijk met meerdere kinderen in een schommel zitten, liggen of staan. Ook geschikt voor kinderen die een wat mindere motoriek hebben, of voor volwassenen: lekker ontspannen in de schommel liggen. Verder hebben wij schotelschommels, ringen, bandschommels, enz.

Waaruit bestaan onze schommels

Intergard verkoopt schommels van hardhout, plastic of rubber inclusief sisaltouw.

Een schotelschommel is van kunsstof heeft een doorsnede van ø30cm en hangt aan 12mm sisaltouw, nokhoogte 2,25m, met ophanghaak voor schommelhaak.

De vogelnestschommel heeft een ø95cm in metalen frame. De hoogte is 180cm, de ophangingstouwen zijn ø16mm, de touwen van de schommel is ø7mm, draagcapaciteit 200kg.

De duoschommel is van metaal heeft 10mm sisaltouw en een nokhoogte 2,25m. Gezicht naar gezicht. Deze is leverbaar in de kleur rood of groen.

De rubberen bandschommels worden geleverd inclusief ketting set.

Wij leveren plastic ringen of metalen ringen met rubberen handvaten voor stevige grip en het voorkomen van zere handen.

De rekstok schommel is van hout inclusief sisaltouw en ophanghaken.

Schommel kopen

Wilt u degelijke en mooie schommel kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de schommel zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een schommel niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes