Kweek accessoires

Kweekaccessoires voor de kweekkassen zoals tuinkassen en muurkassen vindt u in deze categorie. Het zelf kweken maakt deel uit van de laatste trend om biologische te tuinieren. Hier vindt u de kweektafels of oppottafels die u daarvoor kunt gaan gebruiken. Al onze tuinkassen, kweekkassen en hobbykassen zijn kwalitatief hoogwaardig en daarom bieden we op alle kassen garantie. De periode van garantie verschilt van 1 jaar tot 10 jaar op fouten in constructie. Op glaswerk wordt geen garantie gegeven.

Bestelt u uw de kweek accessoires bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor kweek accessoires

Wanneer u kiest voor kweek accessoires dan kiest u voor gemak. De kweektafel en kweekbak is verdeeld in vakken zodat elk kruid en elke groente zijn eigen groeiplek heeft. Ze worden geleverd als bouwpakket en zijn zeer eenvoudig te monteren.

Waaruit bestaan onze kweek accessoires

Onze kweek accessoires zoals kweektafel of kweekbak bestaan voornamelijk uit vurenhout, geïmpregneerd verduurzaamd tegen houtrot FSC gecertificeerd kwalitatief hoogwaardig en afkomstig uit verantwoord bosbeheer. Onze foliekas bestaat uit een frame stalen buizen met een diameter van 16mm, deze worden gekoppeld met behulp van kunststof koppelstukken. De foliehoes brengt u aan nadat het frame is gemonteerd.

Kweek accessoires kopen

Wilt u een degelijke en mooie kweek accessoires kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de kweek accessoires zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de kweek accessoires niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating