Kweektafel

Kweektafels, kweekbakken en kweekaccessoires voor de kweekkassen zoals tuinkassen en muurkassen vindt u in deze categorie. Het zelf kweken maakt deel uit van de laatste trend om biologische te tuinieren. Hier vindt u de kweektafels of oppottafels die u daarvoor kunt gaan gebruiken. Al onze tuinkassen, kweekkassen en hobbykassen zijn kwalitatief hoogwaardig en daarom bieden we op alle kassen garantie. De periode van garantie verschilt van 1 jaar tot 10 jaar op fouten in constructie. Op glaswerk wordt geen garantie gegeven.

Bestelt u uw de kweek accessoires bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

17 Resultaten

17 Resultaten

Waarom kiezen voor kweektafels

Altijd al een moestuin willen hebben? Maar niet veel tijd en ruimte? Dan is een kweektafel een uitkomst. U kweekt eenvoudig uw kruiden en/of fruit en groenten in uw tuin of op het balkon. U kunt de kweektafel voorzien van wielen zodat deze verrijdbaar wordt. Gemak dient tenslotte de mens. Zwenkwielen bieden we aan in ons assortiment. Wanneer u kiest voor kweek accessoires dan kiest u voor gemak. De kweektafel en kweekbak is verdeeld in vakken zodat elk kruid en elke groente zijn eigen groeiplek heeft. Kweken van eigen kruiden en groenten is niet alleen leuk voor volwassenen maar ook voor de kinderen. Bovendien is er niets lekkerder en gezonder dan zelf gekweekte groenten en fruit. De kweektafels worden geleverd als bouwpakket en zijn zeer eenvoudig te monteren.

Waaruit bestaan onze kweektafels

Onze kweek accessoires zoals kweektafel of kweekbak bestaan voornamelijk uit vurenhout, geïmpregneerd verduurzaamd tegen houtrot FSC gecertificeerd kwalitatief hoogwaardig en afkomstig uit verantwoord bosbeheer. Onze foliekas bestaat uit een frame stalen buizen met een diameter van 16mm, deze worden gekoppeld met behulp van kunststof koppelstukken. De foliehoes brengt u aan nadat het frame is gemonteerd. We hebben ook in ons assortiment oppottafels, zowel met als zonder spoelbak van FSC gecertificeerd kwalitatief hoogwaardig hout.

Kweektafels kopen

Wilt u een degelijke en mooie kweektafels en/of accessoires kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de kweektafels accessoires niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating