Rabatdelen modiwood

Rabatdelen thermisch gemodificeerd vuren, milieuvriendelijk, natuurlijk en duurzaam. Gemodificeerd hout is hout dat door een warmtebehandeling andere eigenschappen heeft gekregen. Hierbij komen dus totaal geen chemicaliën aan te pas. Houtmodificatie is dus vooral gericht op de verbetering van de duurzaamheid zonder toepassing van milieubelastende verduurzamingsmiddelen. De rabatdelen zijn KOMO en PEFC CE gekeurd. Het hout is natuurlijk verkregen uit FSC gecertificeerde bossen voor verantwoord bosbeheer. Tenslotte hebben de rabatdelen 22x150mm een netto kopmaat van 18x142 mm (de werkende breedte is 128+4 = 132mm). Ook vaak toegepast als houten gevelbekleding.

Bestelt u uw nieuwe rabatdelen modiwood bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor rabatdelen modiwood?

Rabatdelen modiwood hoeven niet behandeld te worden. Deze rabatdelen ziet men dan ook vaak als bekleding van een huis. Ook tuinhuisjes, schuttingen, overkappingen en schuren krijgen een mooie uitstraling door gebruik te maken van rabatdelen modiwood. De rabatdelen modiwood vindt u bij ons in verschillende lengtes. De planken worden verduurzaamd geproduceerd, onder extreme hitte zonder enige chemicaliën of andere giftige milieubelastende stoffen.

Waaruit bestaan onze rabatdelen modiwood

Onze rabatdelen modiwood bestaan uit kwalitatief hoogwaardig thermisch gemodificeerd hout, FSC gecertificeerd wat staat voor verantwoord bosbeheer. De heerlijke houtgeur is kenmerkend voor dit product. Thermisch gemodificeerd hout heeft een zeer lange levensduur en is relatief licht.

Rabatdelen modiwood kopen

Wilt u degelijke en mooie rabatdelen modiwood kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de rabatdelen modiwood zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de rabatdelen modiwood niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes