Draaipoort gaashekwerk

De draaipoort voor het gaashekwerk wordt geleverd incl. 2 poortpalen, bevestigingsmateriaal, cylinderslot en beugels. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Bestelt u uw nieuwe draaipoort gaashekwerk bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over ons draaipoort gaashekwerk.

Meer

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor een draaipoort gaashekwerk

Wanneer u kiest voor een draaipoort gaashekwerk, dan kiest u voor een A-kwaliteit draaipoort met een lange levensduur, deze is gemakkelijk te installeren. De draaipoort is bijbehorend bij het gaashekwerk. Het bevestigingsmateriaal, cylinderslot en de poortpalen worden meegeleverd. Door de 3D versterking heeft het gaashekwerk extra stevigheid.

Waaruit bestaat onze draaipoort gaashekwerk

De draaipoort bestaat uit verzinkt staadraad en wordt vervolgens gecoat. De 3D versterking zorgt voor extra stevigheid en een fraaie uitstraling.

Draaipoort gaashekwerk kopen

Wilt u een degelijke draaipoort gaashekwerk kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een gaashekwerk niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken