Raveeldrager dicht

Met de raveeldragers dicht kan men houten balken aan betonwanden en metselwerk bevestigen, dichte raveeldragers hebben de vleugels naar binnen gekeerd wat zorgt voor een netter afwerking, al onze raveeldragers worden geproduceerd volgens de ISO richtlijnen en voldoen aan de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn de raveeldragers verzinkt wat vroegtijdige roestvorming voorkomt of aanzienlijk vertraagd.

Bestelt u uw nieuwe raveeldragers dicht bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

19 Resultaten

19 Resultaten

Waarom kiezen voor een raveeldragers dicht

Met een raveeldrager dicht kunt u ravelen (dwarsbalken), houten balken en gordingen aan betonwanden en metselwerk, maar ook aan andere houtconstructies bevestigen. Een raveeldrager dicht heeft de vleugels naar binnen gekeerd voor een nette afwerking.

Waaruit bestaan onze raveeldragers dicht

Een raveeldrager dicht is van verzinkt staal, wat voortijdig roestvorming voorkomt of vertraagd. Onze raveeldragers worden geproduceerd volgens de ISO richtlijnen en voldoen aan de hoogste kwaliteit.

Raveeldrager dicht kopen

Wilt u degelijke en mooie raveeldragers dicht kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de raveeldragers dicht zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn raveeldragers dicht niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes