Paalornamenten messing

Paalornamenten of paalkappen inmessing beschermen houten palen tegen weersinvloeden en verfraaien uw tuinscherm of schutting. De paalornamenten worden op de houten palen bevestigd en voorkomt daarmee dat vocht en regen van bovenaf de paal intrekt. Houten palen hebben daardoor een veel langere levensduur en hebben tegelijkertijd een mooie decoratie.

Bestelt u uw nieuwe paalornamenten messing bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u paalornamenten messing per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor paalornamenten messing

Wanneer u kiest voor onze paalornamenten messing dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Paalornamenten ook wel paalkappen genoemd wordt veelal gebruikt om houten palen te verfraaien. Ook zorgen paalornamenten voor een langere levensduur van uw palen aangezien het water aan de bovenkant van de paal niet in uw paal zal trekken.

Waaruit bestaan onze paalornamenten messing

Onze paalornamenten messing zijn zoals de naam al aangeeft van messing, ook bieden we u onze paalornamenten aan in rvs roestvrijstaal, vuurverzinkt, koper, hout, maar ook gecoat of kunststof.

Paalornamenten messing kopen

Wilt u degelijke en mooie paalornamenten messing kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de paalornamenten messing zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn paalornamenten messing niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes