Houten speelhuisje

Urenlang speelplezier met dit prachtige, degelijke speelhuisje welke tevens onder onze categorie speeltoestellen valt. Kinderen gaan helemaal op in hun fantasie, of ze nu alleen zijn of met meerderen. Het speelhuisje is gemaakt van duurzaam hout. Doordat deze en heeft het een lange levensduur.

Bestelt u uw nieuwe houten speelhuisje bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

7 Resultaten

7 Resultaten

Waarom kiezen voor een houten speelhuisje

Een houten speelhuisje brengt veel fantasie in uw kind naar boven. Alleen of samen met andere kinderen (of een volwassenen) kunnen zij zich urenlang vermaken. Wat te denken van een kopje thee drinken met iets lekkers, of winkeltje spelen, ridders en prinsessen of lekker een boekje lezen of een spelletje doen binnen. Ze zullen helemaal op gaan in hun eigen wereld.

Waaruit bestaan ons houten speelhuisje

Het houten speelhuisje is gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Het is geïmpregneerd voor een langere levensduur. We hebben speelhuisjes met en zonder vloer in het assortiment. Het wordt geleverd met ramen en deuren. Het speelhuisje wordt geleverd inclusief bouwtekening en is te beitsen of te verven in de kleur die u wenst.

Houten speelhuisje kopen

Wilt u degelijke en mooi houten speelhuisje, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het houten speelhuisje zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een houten speelhuisje niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes