Kruishengen

Kruishengen wordt gebruikt om tuinhekken, tuinpoorten, poorten, deuren te scharnieren. Alle kruishengen zijn geelverzinkt als bescherming tegen roestvorming wat de levensduur aanzienlijk verlengd en zijn geproduceerd volgens ISO en CE richtlijnen. Kruishengen zijn leverbaar in verschillende lengtes en materiaaldiktes in geelverzinkte uitvoering of in RVS roestvrijstaal.

Bestelt u uw nieuwe kruishengen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u kruishengen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

12 Resultaten

12 Resultaten

Waarom kiezen voor kruishengen

Ons assortiment kruishengen is zeer uitgebreid. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. Kruishengen hebben wij in allerlei maten en uitvoeringen. Geschikt voor de ophanging van uw poort, tuinpoort, tuinhek of kast. Een kruisheng is een scharnier en heng ineen, u hebt bij dit product geen plaatduim nodig. Ook zijn al deze producten uit voorraad leverbaar.

Waaruit bestaan onze kruishengen

Onze kruishengen hebben we in verschillende uitvoeringen, geelverzinkt, en rvs roestvrijstaal. Deze behandeling wordt gebruikt om roestvorming te voorkomen.

Kruishengen kopen

Wilt u degelijke en mooie kruishengen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de kruishengen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn kruishengen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes