Verstelbare pergoladragers

Verstelbare pergoladragers zijn paalhouders die gebruikt kunnen worden voor verschillende afmetingen houten palen, houtconstructies of tuinhout. De verstelbare pergoladragers worden op het beton of houten constructie bevestigd waarna de houten palen worden bevestigd met slotbouten. Deze verstelbare pergoladragers zijn allemaal verzinkt wat roestvorming voorkomt.

Bestelt u uw nieuwe verstelbare pergoladragers bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u verstelbare pergoladragers per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen. Intergard is sinds 1997 gespecialiseerd in de import en export van paalhouders, pergoladragers, paalornamenten en L-beslag voor o.a. bouwmarkten en tuincentra, maar ook voor inkooporganisatie, fabrikanten van tuinbeslag.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor verstelbare pergoladragers

Wanneer u kiest voor onze verstelbare pergoladragers dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Toepasbaar voor verschillende afmetingen van hout en zijn in hoogte verstelbaar. Ook deze pergoladragers zijn voor het plaatsen op een harde ondergrond. Hierbij kunt u denken aan een beton of hout fundering.

Waaruit bestaan onze verstelbare pergoladragers

Onze verstelbare pergoladragers zijn verkrijgbaar in geel verzinkte uitvoering.

Verstelbare pergoladragers kopen

Wilt u degelijke en mooie verstelbare pergoladragers kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de verstelbare pergoladragers zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn verstelbare pergoladragers niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes