U-pergoladragers opschroefbaar

U-pergoladragers opschroefbaar zijn paalhouders die net als de pergoladragers op plaat worden gebruikt voor houten constructies of tuinhout waarbij men niet de verankering in beton kan storten zoals op betonnen of stenen vloeren of ondergrond. De pergoladragers opschroefbaar worden met behulp van houtdraadbouten op de verharde ondergrond geschroefd waarna de houten palen in het U-profiel worden geplaatst en bevestigd met slotbouten net boven de inkeping. Het voordeel hiervan is dat de houten palen geen contact maken met de ondergrond en daardoor niet nat worden. De u-pergoladragers opschroefbaar zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en diktes, zowel in vuurverzinkte uitvoering als in RVS roestvrijstaal.

Bestelt u uw nieuwe U-pergoladragers opschroefbaar bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u U-pergoladragers per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen. Intergard is sinds 1997 gespecialiseerd in de import en export van paalhouders, pergoladragers, paalornamenten en L-beslag voor o.a. bouwmarkten en tuincentra, maar ook voor inkooporganisatie, fabrikanten van tuinbeslag.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor U-pergoladragers opschroefbaar

Wanneer u kiest voor onze U-pergoladragers opschroefbaar dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Deze U-pergoladragers worden veel gebruikt voor het plaatsen van palen op een harde ondergrond. Een andere benaming voor zo'n U-pergoladrager is een U-anker. U bevestigt het eenvoudig op de grond daar waar u bijvoorbeeld niet in de grond kunt geraken zoals bij bevestiging op beton. Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

Waaruit bestaan onze U-pergoladragers opschroefbaar

Onze U-pergoladragers opschroefbaar bestaan voornamelijk uit thermisch verzinkt ijzer of uit rvs roestvrijstaal.

U-pergoladragers opschroefbaar kopen

Wilt u degelijke en mooie U-pergoladragers opschroefbaar kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de U-pergoladragers opschroefbaar zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn U-pergoladragers opschroefbaar niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes