Grondboor

Simpel en snel gaten in de grond boren voor houten tuinpalen, betonpalen, paalhouders, pergoladragers, etc. Wij verkopen grondboren met een T-greep; hierdoor heeft u een goede, stevige grip. Bestelt u uw nieuwe grondboor bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod. Bent u wederverkoper en koopt u grondboren per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor grondboren?

Met een grondboor kunt u simpel en snel gaten in de grond boren voor het plaatsen van houten tuinpalen, betonpalen, paalhouders, pergoladragers etc. Intergard levert grondboren in verschillende diameters zowel 75 als 95mm.

Waaruit bestaan onze grondboren

De grondboor is gemaakt van staal en heeft een T-greep van rubber.

Grondboren kopen

Wilt u degelijke en mooie grondboren kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Mocht u verder nog vragen hebben over de grondboor neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de grondboren niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes