Pergoladragers U

U-pergoladragers worden gebruikt als fundering voor paalhouders c.q. bevestingsmateriaal voor houten palen in houtconstructies. We hebben deze houtverbindingen voor zwaardere en lichtere constructies die ofwel in beton worden gestort of op beton wordt vastgeschroefd. Hierbij moet u denken aan H-pergoladragers, U-pergoladragers op plaat, verstelbare pergoladragers, pergoladragers opschroefbaar, pergoladragers met pen etc. Alle pergoladragers zijn vuurverzinkt of thermisch verzinkt tot 60 micron, wat roestvorming voorkomt. Ook voor speciaal maatwerk kunt u bij ons terecht.

Bestelt u uw nieuwe pergoladragers U bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u U-pergoladragers per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen. Intergard is sinds 1997 gespecialiseerd in de import en export van paalhouders, pergoladragers, paalornamenten en L-beslag voor o.a. bouwmarkten en tuincentra, maar ook voor inkooporganisatie, fabrikanten van tuinbeslag.

Meer

25 Resultaten

25 Resultaten

Waarom kiezen voor pergoladragers U

Wanneer u kiest voor onze pergoladragers U dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in vele maten en uitvoeringen. Pergoladragers U worden veel gebruikt voor het plaatsen van palen boven de grond waarbij men de pen in het beton stort of de plaat op een harde ondergrond plaatst. Het hout komt dan niet in aanraking met de grond wat de levensduur van uw palen aanzienlijk verlengd. Pergoladragers U worden gebruikt bij het plaatsen van lichte en zware constructies.

Waaruit bestaan onze pergoladragers U

Onze pergoladragers U bieden we u aan in rvs roestvrijstaal of thermisch verzinkt ijzer.

Pergoladragers U kopen

Wilt u degelijke en mooie pergoladragers U kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de U-pergoladragers zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn U-pergoladragers niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes