Zwembaden met stalen wand

Zwembaden met stalen wand in allerlei soorten en maten vindt u in deze categorie. Ook kunt u bij ons terecht voor professionele bouwkundige zwembaden, inbouw zwembaden, houten zwembaden, zwembaden met een stalen wand, zwembaden in een frame of zelfdragende zwembaden met een opblaasbare rand. Onze professionele adviseurs staan u graag te woord.

Bestelt u uw nieuwe zwembad bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

21 Resultaten

21 Resultaten

Waarom kiezen voor een zwembad met stalen wand

Een zwembad is het absolute speelplezier op een mooie zonnige dag. Uw kinderen raken niet uitgespeeld. Heerlijk om in eigen tuin te spelen en ravotten in het zwembad. Spelletjes zoals iets opduiken van de bodem, snorkelen, met een balletje overgooien, woord raden onder water, maar natuurlijk ook lekker zwemmen of drijven. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen vinden het heerlijk om een eigen zwembad te hebben. Heerlijk om lekker te ontspannen door bijvoorbeeld op een luchtbed te drijven, of een goed boek te lezen. U kunt er gebruik van maken, wanneer je maar wilt. U hoeft er niet voor op pad. Bovendien kunt u uw kind makkelijker in de gaten houden, dan in een buiten zwembad, of op het drukke strand.

Waaruit bestaan onze zwembaden met stalen wand

Zwembad met stalen wand, kan ook als inbouwzwembad gebruikt worden. Deze zwembaden zijn verkrijgbaar in model ovaal en rond. Inclusief Liner 40/100, staanders 12cm, liggers 15cm, zandfilter, afwerkkappen en trap. Bij deze trap kunt u de tredes verwijderen zodat uw kind niet ongezien in het zwembad kan komen. Daarnaast heeft Intergard verschillende soorten en maten zwembaden. Zowel professionele bouwkundige zwembaden, inbouw zwembaden, houten zwembaden, zwembaden met een stalen wand, als zwembaden in een frame of zelfdragende zwembaden met een opblaasbare rand

Zwembad met stalen wand kopen

Wilt u degelijke en mooie zwembaden kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de zwembaden zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn zwembaden niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes