Betontegels

Betontegels stoeptegels sierbestrating. Misschien wel de grondlegger van de sierbestrating, de betontegels of stoeptegels, zeker in Nederland. Betontegels of stoeptegels zijn maatvast, tijdloos eenvoudig en op heel veel plaatsen bruikbaar. Designers hebben het materiaal onlangs herontdekt en zijn er creatief mee aan de slag gegaan. Vaak mooi te combineren met koppelstonesof waaltjes. Maar u mag ze nog steeds gewoon recht straten in uw tuin. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, met facet of strak zonder facet. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan de lengte en breedte weten wat u wilt laten bestraten en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bestelt u uw nieuwe betontegels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

17 Resultaten

17 Resultaten

Waarom kiezen voor betontegels of stoeptegels

Betontegels stoeptegels sierbestrating. Misschien wel de grondlegger van de sierbestrating, de betontegels of stoeptegels, zeker in Nederland. Betontegels of stoeptegels zijn maatvast, tijdloos eenvoudig en op heel veel plaatsen bruikbaar. Wij leveren niet alleen de standaard betonnen stoeptegel, maar ook de Sandstone Natuursteen tegel en de Queenstone tegel. Deze laatste is veelal te zien in Engelse tuinen. Vaak mooi te combineren met koppelstones of waaltjes. Maar u mag ze nog steeds gewoon recht straten in uw tuin. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, met facet of strak zonder facet (rand).

Waaruit bestaat onze betontegels

De stoeptegels bestaan uit beton, maar ook uit Sandstone Natuursteen, deze is verkrijgbaar in verschillende vormen, afhankelijk van de natuurinvloeden.

Opsluitbanden voor betonbanden

Opsluitbanden worden gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en sierplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Betontegels of stoeptegels kopen

Wilt u degelijke en mooie betontegels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u betontegels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn betontegels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes