Vijverdecoratie

Allerlei vijverdecoratie vindt u in deze categorie. Allerlei mooi decoratie voor uw vijver waaronder reiger, flamingo of zwaan, maar ook decoratieve waterlelies en watervallen hebben we in ons assortiment. Naast vijverdecoratie kunt u bij ons ook terecht voor waterornamenten, fonteinpompen, vijverfolie en vijverfilters.

Bestelt u uw nieuwe vijverdecoratie bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor vijverdecoratie

Wanneer u kiest voor vijverdecoratie dan kiest u voor een sfeermaker voor uw tuin of vijver. Hoe heerlijk is het om het geluid van stromend water te beleven in uw eigen vertrouwde omgeving. Hiervoor zijn de watervallen erg geschikt. Voor het opleuken van uw vijver kunt u ook kiezen voor onze decoratieve waterlelies. Wat uw keuze ook is, wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment.

Waaruit bestaat onze vijverdecoratie

Onze vijverdecoratie bestaat uit o.a. een reiger, flamingo of zwaan. Maar ook decoratieve waterlelies en watervallen. De watervallen hebben een langere uitloop waardoor deze geschikt zijn om in de muur te bouwen en aan gabionen. Deze zijn inclusief 5m extra kabel en slangaansluiting. Of u nu kiest voor modern of klassiek bij ons vindt u een ruim aanbod.

Vijverdecoratie kopen

Wilt u degelijke en mooie vijverdecoratie kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is vijverdecoratie niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating