Wicker bloembakken

Wij importeren alleen hoogwaardige kunststof wicker bloembakken. De kwaliteit is zelfs zo hoogwaardig dat wij op het wicker naturel vlechtwerk 3 jaar garantie geven.

Bestelt u uw nieuwe plantenbakken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u plantenbakken of bloembakken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor wicker plantenbakken

Wanneer u kiest voor onze wicker plantenbakken dan kiest u voor bloembakken van hoogwaardige kwaliteit. Modern of klassiek. Of u nu rechthoekige, vierkante of ronde wicker bloembakken zoekt wij bieden een grote verscheidenheid aan wicker plantenbakken, deze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen. Indien u ze niet kunt opbergen in de winterperiode raden wij u aan om deze afgedekt buiten te laten staan om weervlekken te voorkomen. Een fraai assortiment wicker bloembakken, waarmee u uw tuin echt afmaakt.

Waaruit bestaan onze wicker bloembakken

Onze wicker bloembakken bestaan uit kwalitatief hoogwaardige kunststof vlechtwerk, waarop we 3 jaar garantie geven.

Wicker bloembakken kopen

Wilt u degelijke en mooie wicker bloembakken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de wicker bloembakken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de wicker bloembakken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes