Sandstone terrastegels

De Sandstone Natuursteen tegel is een tegel die gevarieerde verschijningsvormen kent: van zeer grillig tot glad als gevolg van de natuursinvloeden. Het geeft geeft uw leefomgeving een uniek, rustgevend en sierlijk aanzien.

Bestelt u uw nieuwe Sandstone tegels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

7 Resultaten

7 Resultaten

Waarom kiezen voor Sandstone

De Sandstone Natuursteen tegel is een tegel die gevarieerde verschijningsvormen kent: van zeer grillig tot glad als gevolg van de natuursinvloeden. Het geeft geeft uw leefomgeving een uniek, rustgevend en sierlijk aanzien. Intergard levert Sandstone tegels in verschillende maten en kleuren. Sandstone tegels kunt u het beste plaatsen op een gestabiliseerd zandbed.

Waaruit bestaan onze Sandstone tegels

De Sandstone tegels bestaan uit beton, een materiaal bestaande uit cement, zand en grind. Als dit goed uitgehard is, is het vergelijkbaar met steen.

Opsluitbanden voor Sandstone tegels

Opsluitbanden worden gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en siersplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Sandstone tegels kopen

Wilt u degelijke en mooie sandstone tegels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de sandstone tegels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn sandstone tegels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes