Grindtegels

Een grindtegel is een betontegel waarvan de toplaag bestaat uit berggrind.

Bestelt u uw nieuwe grindtegels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

1 Resultaten

1 Resultaten

Waarom kiezen voor grindtegels

Grindtegels geven uw tuin, balkon of serre een mooie klassieke uitstraling. Grindtegels kunnen ook prima voor een oprit gebruikt worden. Ze zijn ook prima te combineren met andere tegels. Een grindtegel is vorstvrij en erg sterk. De grindtegels zijn 50x50 cm en hebben een dikte van 5 cm.

Waaruit bestaan onze grindtegels

De grindtegels bestaan uit beton, een materiaal bestaande uit cement, zand en grind. Als dit goed uitgehard is, is het vergelijkbaar met steen. De grindtegels zijn afgewerkt met berggrind.

Opsluitbanden voor grindtegels

Opsluitbanden worden gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en sierplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Grindtegels kopen

Wilt u degelijke en mooie grindtegels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de grindtegels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn grindtegels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes