Kunstkerstbomen

Deze prachtige kunstkerstbomen zijn een eenmalige aanschaffing en een must gedurende de donkere kerstdagen, kwalitatief hoogwaardig en moeilijk van echt te onderscheiden. Kwalitatief hoogwaardige kunstkerstbomen gaan een leven lang mee en hebben daardoor een zeer lage milieubelasting in tegenstelling tot echte kerstbomen die men jaarlijks aanschaft. Ook is de productie van echte kerstbomen milieubelastend. Denk hierbij aan grondgebruik, vervoer, bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Verdere voordelen van kunstkerstbomen: geen naalden die uitvallen, geschikt voor mensen met allergie, brand niet.

Welke type kerstboom de minste milieubelasting oplevert, kunt u lezen in onze blog: "Echte kerstboom of toch een kunstkerstboom."

Bestelt u uw nieuwe kunstkerstboom bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u kunstkerstbomen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

22 Resultaten

22 Resultaten

Waarom kiezen voor kunstkerstbomen

Deze prachtige kunstkerstbomen zijn een eenmalige aanschaffing en hebben de uitstraling van een echte kerstboom. Kwalitatief hoogwaardige kunstkerstbomen gaan een leven lang mee en hebben daardoor een zeer lage milieubelasting in tegenstelling tot echte kerstbomen die men jaarlijks aanschaft. Ook is de productie van echte kerstbomen milieubelastend. Denk hierbij aan grondgebruik, vervoer, bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Verdere voordelen van kunstkerstbomen: geen naalden die uitvallen, geschikt voor mensen met allergie, brand niet. Bovendien zijn ze erg gemakkelijk op te bergen in onze opbergtas.

Waaruit bestaan onze kunstkerstbomen

De kunstkerstbomen zijn gemaakt van hoogwaardige PVC (Polyvinylchloride); een vaak gebruikte kunststof. De kunstkerstbomen zijn dubbelnaaldig dik en dun, vuurbestendig, met 2 verschillende takken, verstelbaar en flexibel. Ze worden geleverd inclusief eenvoudig te monteren standaard. Intergard geeft 2 jaar garantie.

Kunstkerstbomen kopen

Wilt u degelijke en mooie kunstkerstbomen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de kunstkerstbomen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn kunstkerstbomen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes