Trekkershutten

Een Trekkershut is een houten hut, ideaal voor een fiets- of wandelvakantie, een weekendje op bezoek bij familie op de camping of om met een groep op pad te gaan. Trekkershutten worden per nacht verhuurd en zijn eenvoudig ingericht, met ten minste een goed bed, hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit. Het enige dat je hoeft mee te nemen, is een slaapzak, onderlaken en kussensloop. Niet alleen leuk voor eigen gebruikt maar tevens een leuke bijverdienste voor iedereen die er de ruimte voor heeft. Onze Trekkershutten zijn officieel erkend door de "Stichting Trekkershutten". Het voordeel hiervan is dat uw trekkershut(ten) tegen een jaarlijkse vergoeding gegarandeerd wordt opgenomen in de "Trekkershuttengids". Met een oplage van ca. 5000 stuks zorgt de trekkershuttengids ervoor dat u een hogere bezettingsgraad kan behalen met uw trekkershut.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor een trekkershut

Onze trekkershutten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Officieel erkend door de stichting "Trekkershutten". Een ideaal vakantieverblijf voor mensen die rondtrekken of een stedentrip plannen. Vaak zijn trekkershutten te vinden in de natuur of in de buurt waar men kan zeilen, waterskiën, paardrijden, wandelen of fietsen. Heeft u genoeg ruimte dan zou u een trekkershut kunnen overwegen. Als u zich laat registreren in de Trekkershuttengids kan deze ervoor zorgen dat u een hogere bezettingsgraad kan behalen met uw Trekkershut. De trekkershutten zijn geschikt voor meerdere slaapplaatsen. Helaas is afhaling te Wierden niet mogelijk bij deze producten.

Waaruit bestaan onze trekkershutten

Onze trekkershutten bestaan uit hoogwaardig onbehandeld Scandinavisch vuren, FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. Vuren uit Noord-Europa is als gevolg van een langzamere groei, duurzamer en sterker vanwege de dichtere structuur van het hout en bevat veel minder noesten en hars dan het gebruikelijke goedkopere vuren uit Oost Europa. Dit betekent dan ook dat het hout veel minder snel verrot, vervuild of vochtig wordt. Woonhuiskwaliteit ramen en deuren wordt aanbevolen en is op aanvraag. Naast onze trekkershutten leveren we tevens sauna's, kapschuren, chalets, tuinkubussen, kota's, camping pods en hottubs op aanvraag. Voor raambekleding neemt u een kijkje bij onze bamboe rolgordijnen.

Toepassingen houten tuinhuisjes

Een houten tuinhuis is een praktische en charmante meerwaarde voor huis en tuin en is niet alleen ontworpen als gezellig huisje maar ook voor de opslag van tuinmachines, gereedschap, fietsen etc. Heeft u thuis gebrek aan opslagruimte, dan kun u hier schoon en veilig uw spullen opslaan. Ook wordt een tuinhuisje vaak gebruikt om te klussen of als hobby of speelruimte voor de kinderen.

Dakshingles voor trekkershutten en tuinhuisjes

Onze trekkershutten worden exclusief dakshingles geleverd. Het aantal benodigde m2 dakshingles berekent u door de oppervlakte te vermenigvuldigen met 1,5.

Hulp nodig bij het monteren van houten tuinhuis?

De prijs van een trekkershut omvat niet de montage service. Als u hulp nodig heeft bij de montage zouden we graag een lijst met vertrouwde partners suggereren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de montage service per email [email protected] of per telefoon: 0546-579030

Houten tuinhuis op maat

Wilt u een houten tuinhuis op maat laten maken, dan is dit ook mogelijk. Stuurt u ons dan een email met een tekening waarop de maten worden vermeld. Informeer vooraf bij uw gemeente of u met of zonder vergunning mag bouwen.

Trekkershutten kopen

Wilt u een degelijke en mooie trekkershut kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de trekkershutten niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating