Plaatduim vuurverzinkt

Plaatduimen vuurverzinkt voor heng poorten tuinpoorten vuurverzinkt, kwalitatief hoogwaardig Europees product. Plaatduimen vuurverzinkt worden in combinatie met duimhengen vuurverzinkt gebruikt als ophangsysteem bij het monteren van tuinpoorten of houten poorten, poortdeuren, deuren en houten tuinpoortjes van tuinhekken. De plaatduimen worden aan de ene kant aan de houten paal of houtwerk bevestigd, de duimhengen aan de poort waarna men de poort eenvoudig in de plaatduimen kan hangen. Een snel en eenvoudig systeem om tuinpoorten te plaatsen.

Bestelt u uw nieuwe plaatduimen vuurverzinkt voor duimhengen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor plaatduim vuurverzinkt

Ons assortiment plaatduimen vuurverzinkt zijn producten van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. Plaatduimen vuurverzinkt gebruikt u in combinatie met een duimheng, dit is geschikt voor de ophanging van uw poort, tuinpoort of tuinhek. De plaatduim vuurverzinkt hebben we in verschillende diameters leverbaar, deze moet overeenkomen met de diameter van uw duimheng.

Waaruit bestaat onze plaatduim vuurverzinkt

Onze plaatduim vuurverzinkt is gefabriceerd uit vuurverzinkt ijzer. Andere benamingen hiervoor zijn thermisch verzinkt of volbad verzinkt. Deze verzinking wordt gebruikt om roestvorming te voorkomen. Ook hebben we plaatduimen in verschillende uitvoeringen zoals geelverzinkt, rvs roestvrijstaal en ook zwart cataforese in model rustica voor een rustieke uitstraling. Cataforese is een milieuvriendelijk lakproces, de plaatduim wordt in een vloeistof bad met cataforeselak ondergedompeld. Dit is een elektrostatisch proces.

Plaatduimen vuurverzinkt kopen

Wilt u degelijke en mooie plaatduimen vuurverzinkt kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de plaatduimen vuurverzinkt zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn plaatduimen vuurverzinkt niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes