Wilgenscherm

Wilgenschermen of tuinschermen van wilgen zijn gemaakt van wilgentenen die gevlochten worden in een houten raamwerk. Door dit houten raamwerk is het eenvoudig op de wilgenschermen tussen vierkante houten palen te plaatsen m.b.v. L-beslag of vlechtschermsteunen. Het houten raamwerk is chroomvrij geïmpregneerd wat vroegtijdige houtrot voorkomt. De wilgentenen zijn geolied om de levensduur nog eens extra te verlengen.

Bestelt u uw nieuwe wilgenschermen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u wilgenschermen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze wilgenschermen.

Meer

2 Resultaten

2 Resultaten

Waarom kiezen voor wilgenscherm

Wanneer u kiest voor wilgenschermen, dan kiest u voor een milieuvriendelijke tuinafscheiding met een natuurlijke uitstraling veelal toegepast in tuinen of op het balkon. De wilgenschermen zijn eenvoudig te plaatsen met grenen of hardhouten palen en u kunt deze uiteraard passend zagen. Wilgenschermen zijn een fraai alternatief voor houten schuttingen. De levensduur van een wilgenscherm zal ongeveer 10 jaar bedragen, afhankelijk van weersinvloeden en wijze van plaatsen. Aangeraden wordt om een wilgenscherm net iets boven de grond te plaatsen zodat de wilg niet in aanraking komt met het water. Een wilgenscherm is ook zeer geschikt om te laten begroeien met klimplanten zoals clematis, hedera, klimrozen of klimhortensia. Tenslotte is een wilgenscherm van natuurlijk materiaal en aantrekkelijk voor insecten, vogels en vlinders.

Waaruit bestaan ons wilgenscherm

Wilgenschermen zijn gemaakt van wilgentenen die gevlochten worden in een houten raamwerk. Dit houten raamwerk is chroomvrij geïmpregneerd. Dit voorkomt vroegtijdig houtrot. Bovendien zijn ze geolied om de levensduur extra te verlengen. De takken van onze wilgenschermen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven uw tuin een robuuste uitstraling. Wilgenschermen zijn milieuvriendelijk en worden als tuinafscheiding aanbevolen door milieu organisaties en zelfs door onze voormalige minister van VROM, Jacqueline Cramer.

Wilgenscherm kopen

Wilt u een degelijke en mooie wilgenscherm kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is de wilgenscherm niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere schuttingen, zoals hout beton schuttingen