Siersplit

Siergrind en siersplit van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs voor opritten, tuinen, tuinpaden. We hebben een breed assortiment waaronder zwarte basalt, Ardenner geel, Ardenner grijs, rode mijnsteen, ice blue, taunus quartz, maar ook boomschors, schelpen, zand en berggrind. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan de dikte, lengte en breedte weten wat u wilt laten bestraten en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd. Indien u meer dan 40 m2 sierbestrating bij ons afneemt, kunt u via ons de bestrating laten plaatsen voor €10,- per m2.

Bent u wederverkoper en koopt u siersplit per halve of volle vracht in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...

11 Resultaten

11 Resultaten

Waarom kiezen voor siersplit

Siersplit is een veelgebruikt product voor het aanleggen van paden en opritten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes. Wij bieden u een zeer ruim assortiment A-kwaliteit siersplit aan. Siersplit wordt aangeleverd in een bigbag variërend van gewicht, u hebt ongeveer 75 kg/m2 nodig. In ons assortiment bieden wij ook grindplaten, splitplaten aan hiermee kunt u eenvoudig grote oppervlaktes aanleggen. Grindplaten zijn extreem sterk en belastbaar tot 3 ton per m2. Eenvoudig te reinigen met behulp van een tuinslang of een hogedrukspuit.

Waaruit bestaat ons siersplit

Ons siersplit bestaat uit allerlei soorten, maten en kleuren natuursteen zoals zwarte basalt, berggrind of rode mijnsteen. Verder hebben we in ons assortiment schelpen, Franse boomschors en allerlei soorten zand.

Opsluitbanden voor siersplit

Opsluitbanden worden gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en sierplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Siersplit kopen

Wilt u degelijk en mooi siersplit kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het siersplit zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is siersplit niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes