Portable Spa

In deze categorie vindt u onze portable spa, hottub, bubbelbad of jacuzzi. Zowel in vierkant als in model rond verkrijgbaar. Heerlijk relaxen in uw eigen tuin. Inclusief opblaasbare cover om uw spa af te dekken. Ook kunt u bij ons terecht voor professionele bouwkundige zwembaden, inbouw zwembaden, houten zwembaden, zwembaden met een stalen rand, zwembaden in een frame of zelfdragende zwembaden met een met een opblaasbare rand en portable spa. Onze professionele adviseurs staan u graag te woord.

Bestelt u uw nieuwe zwembad bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor een portable spa of hottub

Wie wil er nu niet na een vermoeiende dag heerlijk relaxen in eigen tuin? Dat kan nu voordelig met onze portable spa. Een voordelige oplossing ook met een minder groot budget. Makkelijk te plaatsen. Al verkrijgbaar voor 2-4 personen.

Waaruit bestaat onze portable spa

De portable spa rond 2-4 personen, of jacuzzi is gemaakt van gecoat rayon materiaal, hij heeft een stevige I-beam constructie en airjets rondom. De jacuzzi heeft een modern ogende buitenkant en wordt geleverd inclusief opblaasbare cover cartridgefilter en drijver. De portable spa 4-6 personen is gemaakt van TriTech polyester 2 lagen gelamineerd. Heeft massagejets en 120 airjets Inclusief opblaasbare cover, Clearsoft water systeem en chloordrijver. Daarnaast heeft Intergard verschillende soorten en maten zwembaden. Zowel professionele bouwkundige zwembaden, inbouw zwembaden, houten zwembaden, zwembaden met een stalen wand, als zwembaden in een frame of zelfdragende zwembaden met een opblaasbare rand.

Portable spa of hottub kopen

Wilt u degelijke en mooie portable spa kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn zwembaden niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes