Middenheng

Middenhengen voor poorten of tuinpoorten zijn verkrijgbaar in geelverzinkt, of zwart rustica cataforese. Wordt gebruikt als ophangsysteem bij het monteren van tuinpoorten of houten poorten, poortdeuren, deuren en houten tuinpoortjes van tuinhekken.

Bestelt u uw nieuwe middenhengen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u middenhengen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor middenheng

Wanneer u kiest voor een middenheng dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. Middenhengen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Let u er op dat de diameter van de middenheng overeen moet komen met de diameter van de plaatduim, zodat dit passend is bij ophanging. Middenhengen zijn geschikt voor de ophanging van uw poort, tuinpoort of tuinhek. Al deze producten zijn uit voorraad leverbaar.

Waaruit bestaat onze middenheng

Onze middenhengen zijn gefabriceerd uit geelverzinkt ijzer. Deze verzinking wordt gebruikt om roestvorming te voorkomen. Ook hebben we in ons assortiment een middenheng zwart cataforese. Cataforese is een milieuvriendelijk lakproces, de middenheng wordt in een vloeistof bad met cataforeselak ondergedompeld. Dit is een elektrostatisch proces.

Middenheng kopen

Wilt u een degelijke en mooie middenheng kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de middenheng zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn middenhengen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes