Hottub

In deze categorie vindt u onze traditionele Finse hottubs. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Gemaakt van massief 38mm Noord-Europees vurenhout of thermisch gemodificeerd hout. Maar ook vindt u in ons assortiment een hottub van polypropyleen met een vuren omlijsting. De hottubs zijn voorzien van een interne heater, banken en trapje. Een ideaal product voor de echte levensgenieters. Na een lange werkdag heerlijk ontstressen in uw eigen tuin. Heeft u vragen, neem dan even contact met ons op via contact Bestelt u uw nieuwe hottub bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u hottubs per volle vracht in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor een hottub

Wanneer u kiest voor een hottub van Intergard dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Een ideaal product voor de echte levensgenieters. U kunt de hottub eenvoudig plaatsen in uw tuin of onder uw overkapping. Na een lange werkdag heerlijk ontspannen in uw eigen omgeving. Liggend of zittend kunt u gebruik maken van uw sauna . Enkele gezondheidsvoordelen van een hottub:

A) Verbeteren slaap. Ongeveer 75% heeft last van slaapproblemen. Het nemen van een warm bad bevordert de slaap. Aangeraden wordt anderhalf uur voor het slapen gaan een bad te nemen.

B) Stressvermindering. Tijd doorbrengen met familie en vrienden in een hottub vermindert stress en bevordert het geluksgevoel. Daarnaast zorgt het warme water en het gevoel van gewichtloosheid ook voor vermindering van stress.

C) Pijnvermindering. Het nemen van een warm bad is heilzaam bij gewrichtsklachten en andere botproblemen zoals artritis. De warmte heeft een positieve invloed op de bloedsomloop, vermindert gewrichtsontstekingen en ontspant de spieren.

D) Verbetering bloedsuikerspiegel Door de warmte zal het lichaam meer zuurstof produceren en de bloeddoorstroom versnellen. De hartslag verhoogt terwijl je bloeddruk verlaagt, dit is goed voor je cardiovasculaire systeem.

E) Mooiere huid, dit komt door het verlagen van de stress. Stress is namelijk een boosdoener voor huidveroudering.

F) Minder hoofdpijnklachten. Dit omdat de spieren zich ontspannen in het warme water en het lichaam raakt meer in de relaxmodus. Vaak heeft men bij hoofdpijnen last van de nekspieren en door het warme water ontspant zich dit.

Waaruit bestaat onze Hottub

Onze hottubs zijn traditionele Finse hottubs van Noord Europees vurenhout, thermisch gemodificeerd hout of polypropyleen. Inclusief interne heater, bankjes en trapje. Exclusief zandfilter, trapje voor zandfilter en afdekking. Dit is als optie te bestellen. Wand en vloerdikte van de vuren en thermisch gemodificeerde hottub is 38mm. De hottub wordt voorgemonteerd geleverd. Indien u het ongemonteerd wenst, dan dient u dit van tevoren aan te geven. Een hottub wordt geleverd tot naast de vrachtauto.

Een hottub kopen

Wilt u een degelijke hottub kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een hottub niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating