Beschoeiing damwand

Een damwand beschoeiing geeft een mooi afscheiding wanneer u bijvoorbeeld een grotere hoogte in uw tuin wilt overbruggen. Woont u aan het water? (sloot, vijver, meer). Met een damwand beschoeiing versterkt u niet alleen de kanten (oevers), maar het geeft ook een mooi aangezicht.

Bestelt u uw nieuwe damwand beschoeiingen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

7 Resultaten

7 Resultaten

Waarom kiezen voor een damwand beschoeiing?

Heeft u verschillende hoogtes in uw tuin en wilt u hiervoor een mooie afscheiding? Dan is een damwand beschoeiing wellicht een goede oplossing voor u. Ook zeer geschikt als u aan het water woont (sloot, vijver, meer). Met een damwand versterkt u de kanten (oevers).

Waaruit bestaan onze damwand beschoeiingen?

Een damwand beschoeiing is gemaakt van Angelim Vermelho of Azobe. Dit is een tropische hardhoutsoort en heeft duurzaamheidsklasse I. Deze is uitermate geschikt voor gebruik tegen water.

Damwand beschoeiing kopen

Wilt u degelijke en mooie damwand beschoeiingen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de damwand beschoeiingen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de damwand beschoeiingen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes

Zelf een damwand plaatsen?

Het aanbrengen van een verticale damwand wordt d.m.v. damwand profielplanken gedaan. Door middel van een trilblok worden de losse planken verticaal in de grond getrild en in elkaar geschoven. In particuliere tuinen wordt dit bijna nooit toegepast. Hiervoor is namelijk veel ervaring, voldoende ruimte en groot materieel nodig. Wij raden aan om bij het plaatsen van damwanden hulp van een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen.