Damwand

Damwand geeft een mooi afscheiding wanneer u bijvoorbeeld een grotere hoogte in uw tuin wilt overbruggen. Woont u aan het water? (sloot, vijver, meer). Met een damwand versterkt u niet alleen de kanten (oevers), maar het geeft ook een mooi aangezicht.

Bestelt u uw nieuwe damwand bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

6 Resultaten

Waarom kiezen voor damwanden?

Heeft u verschillende hoogtes in uw tuin en wilt u hiervoor een mooie afscheiding? Dan is een damwand wellicht een goede oplossing voor u. Ook zeer geschikt als u aan het water woont (sloot, vijver, meer). Met een damwand versterkt u de kanten (oevers).

Waaruit bestaan onze damwanden

Damwand is gemaakt van Angelim Vermelho. Dit is een tropische hardhoutsoort en heeft duurzaamheidsklasse I. Deze is uitermate geschikt voor gebruik tegen water.

Damwand kopen

Wilt u degelijke en mooie damwanden kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de damwanden zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de damwanden niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes