Zwembaden hout

Zwembaden van hout in verschillende maten vindt u in deze categorie. U kunt bij ons terecht voor professionele bouwkundige zwembaden, inbouw zwembaden, houten zwembaden, zwembaden met een stalen wand, zwembaden in een frame of zelfdragende zwembaden met een opblaasbare rand. Onze professionele adviseurs staan u graag te woord.

Bestelt u uw nieuwe houten zwembad bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor een zwembad hout

Een zwembad is het absolute speelplezier op een mooie zonnige dag. Uw kinderen raken niet uitgespeeld. Heerlijk om in eigen tuin te spelen en ravotten in het zwembad. Spelletjes zoals iets opduiken van de bodem, snorkelen, met een balletje overgooien, woord raden onder water, maar natuurlijk ook lekker zwemmen of drijven. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen vinden het heerlijk om een eigen zwembad te hebben. Heerlijk om lekker te ontspannen door bijvoorbeeld op een luchtbed te drijven, of een goed boek te lezen. U kunt er gebruik van maken, wanneer u maar wilt. U hoeft er niet voor op pad. Bovendien kunt u uw kind makkelijker in de gaten houden, dan in een buiten zwembad, of op het drukke strand.

Waaruit bestaan onze zwembaden hout

Onze houten zwembaden zijn gemaakt van FSC gecertificeerd grenen hout. Uitsluitend afkomstig van uitgegroeide bomen of bomen die sowieso geruimd moesten worden. Het hout is behandeld met een autoclaafbehandeling Klasse IV en is beschermd tegen houtrot en insecten. Deze autoclaafbehandeling is de enige gecertificeerde methode. Daarnaast beperkt men het transport, m.a.w. de CO2 uitstoot omdat het hout uit de regio van de leverancier komt. Hout is natuurlijk materiaal. Daardoor kan het voorkomen dat hout imperfecties heeft. Dat is een normaal verschijnsel en valt niet onder garantie. Imperfecties hebben geen invloed op de kwaliteit van het product.

Zwembaden hout kopen

Wilt u degelijke en mooie zwembaden hout kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn zwembaden niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes