U-pergoladragers zwaar

U-pergoladragers zwaar met T-pen zijn paalhouders die worden gebruikt voor de wat zwaardere houtconstructies of tuinhout. De stalen pen wordt in het beton gestort waarna de houten palen worden bevestigd met slotbouten. Deze pergoladragers zijn verkrijgbaar voor verschillende paaldiktes en in vuurverzinkte uitvoering of in RVS roestvrijstaal.

Bestelt u uw nieuwe U-pergoladragers zwaar bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u U-pergoladragers per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen. Intergard is sinds 1997 gespecialiseerd in de import en export van paalhouders, pergoladragers, paalornamenten en L-beslag voor o.a. bouwmarkten en tuincentra, maar ook voor inkooporganisatie, fabrikanten van tuinbeslag.

Meer

5 Resultaten

5 Resultaten

Waarom kiezen voor U-pergoladragers zwaar

Wanneer u kiest voor onze U-pergoladragers zwaar dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in vele maten en uitvoeringen. U-pergoladragers zwaar worden veel gebruikt voor het plaatsen van zwaardere constructies van hout waarbij men de pen van de U-pergoladrager in het beton stort. Het hout komt dan niet in aanraking met de grond wat de levensduur van uw palen aanzienlijk verlengd. Deze pergoladragers worden in de volksmond ook vaak pergoladrager of betonanker met T-pen genoemd.

Waaruit bestaan onze U-pergoladragers zwaar

Onze U-pergoladragers bieden we u aan in rvs roestvrijstaal of thermisch verzinkt ijzer.

U-pergoladragers zwaar kopen

Wilt u degelijke en mooie U-pergoladragers zwaar kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de U-pergoladragers zwaar zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn U-pergoladragers zwaar niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes