Kastanjehout

Houdt u van een landelijke, natuurlijke sfeer in uw tuin? Dan is kastanjehout wellicht een geschikte keuze voor uw tuin. Kastanjehout is een prachtige duurzame houtsoort, welke goed bestand is tegen vocht vanwege de fijne vezelstructuur van het hout. In een natuurlijke omgeving komt kastanjehout geweldig tot zijn recht. Bij Intergard bieden wij u een mooi kwalitatief hoogwaardig assortiment kastanjehouten hekwerken of schapenhek, palen of poorten van kastanjehout. Wij adviseren u graag.

Bestelt u uw kastanjehout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u kastanjehout per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer
Pagina

62 Resultaten

Pagina

62 Resultaten

Waarom kiezen voor kastanjehout

Kastanjehout wordt veel in natuurlijke tuinen en omgeving gebruikt, zoals in de duinen, parken en bossen, is duurzaam en milieuvriendelijk. Indien u kiest voor kastanjehout dan kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig product met een zeer lange levensduur. Kastanjehout heeft een levensduur van ongeveer 25 jaar en is een zeer goed alternatief voor geïmpregneerd hout.

Waaruit bestaat ons kastanjehout

Hekwerk van kastanjehout bestaat uit gekloofde kastanje latten die aan elkaar gebonden worden met verzinkt ijzerdraad. Het kastanjehout is in verschillende lengtes verkrijgbaar en met verschillende lat afstanden. Ook de palen van kastanjehout zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters. Kastanjehout is milieuvriendelijk en wordt als tuinafscheiding aanbevolen door milieu organisaties en zelfs door onze voormalige minister van VROM, Jacqueline Cramer.

Kastanjehout kopen

Wilt u degelijk en mooi kastanjehout kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is kastanjehout niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken