Kastanjehout

Houdt u van een landelijke, natuurlijke sfeer in uw tuin? Dan is kastanjehout wellicht een geschikte keuze voor uw tuin. Kastanjehout is een prachtige duurzame houtsoort, welke goed bestand is tegen vocht vanwege de fijne vezelstructuur van het hout. In een natuurlijke omgeving komt kastanjehout geweldig tot zijn recht. Bij Intergard bieden wij u een mooi kwalitatief hoogwaardig assortiment kastanjehouten hekwerken of schapenhek, palen of poorten van kastanjehout. Wij adviseren u graag.

Bestelt u uw kastanjehout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u kastanjehout per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...
Pagina

38 Resultaten

 1. Sale
  Kastanjehouten palen kastanjepalen ø8x250cm
  Aanbiedingsprijs € 14,51 € 11,99 Normale prijs € 16,93
 2. Sale
  Kastanjehouten palen kastanjepalen ø8x160cm
  Aanbiedingsprijs € 9,67 € 7,99 Normale prijs € 10,88 Vanaf € 10,24
 3. Sale
  Poortje kastanjehouten hekwerk schapenhek incl. beslag
  Aanbiedingsprijs € 84,69 € 69,99 Normale prijs € 108,89
 4. Sale
  Kastanjehouten palen kastanjepalen ø12x250cm
  Aanbiedingsprijs € 16,93 € 13,99 Normale prijs € 24,19 Vanaf € 16,09

Waarom kiezen voor kastanjehout

Kastanjehout wordt veel in natuurlijke tuinen en omgeving gebruikt, zoals in de duinen, parken en bossen, is duurzaam en milieuvriendelijk. Indien u kiest voor kastanjehout dan kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig product met een zeer lange levensduur. Kastanjehout heeft een levensduur van ongeveer 25 jaar en is een zeer goed alternatief voor geïmpregneerd hout.

Waaruit bestaat ons kastanjehout

Hekwerk van kastanjehout bestaat uit gekloofde kastanje latten die aan elkaar gebonden worden met verzinkt ijzerdraad. Het kastanjehout is in verschillende lengtes verkrijgbaar en met verschillende lat afstanden. Kastanjehout is milieuvriendelijk en wordt als tuinafscheiding aanbevolen door milieu organisaties en zelfs door onze voormalige minister van VROM, Jacqueline Cramer.

Kastanjehout kopen

Wilt u degelijk en mooi kastanjehout kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is kastanjehout niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken