Hardhouten plantenbakken

Onze zware hardhouten plantenbakken, bloembakken zijn kant en klaar gemaakt van bangkirai hardhout duurzaamheidsklasse I waarop we 25 jaar GARANTIE geven op het hardhout. Alle bloembakken of plantenbakken zijn geproduceerd met FSC gecertificeerd hardhout uit verantwoord bosbeheer.

Bestelt u uw nieuwe hardhouten plantenbakken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

18 Resultaten

18 Resultaten

Waarom kiezen voor onze hardhouten plantenbakken

Wanneer u kiest voor onze hardhouten plantenbakken dan kiest u voor een product van hoogwaardige,degelijke kwaliteit. Of u nu kiest voor hardhouten of grenen plantenbakken, wij bieden u een ruim assortiment aan in verschillende afmetingen. De plantenbakken zijn al gemonteerd, geven uw tuin een warme sfeer en passen in zowel een klassieke als moderne tuin. Een ware blikvanger voor op uw balkon of in uw tuin. Als optie zijn er ook losse wieltjes leverbaar, zodat u de plantenbakken eenvoudig kunt verplaatsen c.q. verrijden. Om langer plezier van uw hardhout te hebben, kunt u het beste 2 keer per jaar het hardhout reinigen. Het hardhout maak u schoon met soda of keukenzout. Zorg ervoor dat het hardhout doorweekt is. Hierdoor gaan de poriën openstaan. Dit kunt u doen door middel van regenwater of tuinslang. Schrob hierna met een borstel en emmer lauw water met zout of soda het hardhout. Wel in de richting van de houtnerf. Na het schrobben kunt u het hardhout afspoelen. Wilt u de originele kleur behouden van het hardhout, dan kunt u er hardhoutolie gebruiken. Laat het hardhout goed drogen voordat u de hardhoutolie aanbrengt. Wanneer u dit niet doet, kan het vocht onder de olielaag tot zwarte vlekken leiden. Breng de olie op het hardhout aan met een droge pluisvrije doek. Laat het intrekken tot het goed droog is. De behandeling is alleen geschikt voor kleurbehoud van het hardhout.

Waaruit bestaan onze hardhouten plantenbakken

De hardhouten plantenbakken zijn gemaakt van bangkirai. Dit is een hardhoutsoort met de hoogste duurzaamheidsklasse en een mooie roodbruine kleur. Hardhouten plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. De hardhouten plantenbakken zijn licht geolied ter bescherming. Indien u deze kleur wilt behouden raden wij aan om de plantenbakken te behandelen met hardhout olie. Op het hardhouten geven we een fabrieksgarantie van 25 jaar.

Hardhouten plantenbakken kopen

Wilt u degelijke en mooie hardhouten plantenbakken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de hardhouten plantenbakken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de hardhouten plantenbakken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes

TIP: Etagebeplanting

Een echte aanrader voor maandenlang bloei én kleur in uw tuin of op uw balkon! Neem een grote bloembak of plantenbak en leg onderin wat potscherven of kleikorrels zodat de bollen niet gaan rotten.

Doe hier een laagje potgrond overheen en plant nu de laatst bloeiende bollen als eerste. Bedek deze met een laagje aarde en volg dit op met een laag volgende bloeiperiode-bollen. Dit herhaalt u tot de bloembak vol is.

Wanneer u de bloembak tot de rand opvult met grond kunt u deze vullen met violen of heideplantjes zodat u er nu al plezier van heeft.

Volgorde voor etagebeplanting:

– Laag 1: (onderste laag, laatbloeiers) Tulpen, narcissen of hyacinten

– Laag 2: (middelste laag) Narcissen of hyacinten

– Laag 3: (bovenste laag, vroegbloeiers) Blauwe druifjes of krokussen