Kunstplanten

De kunstplanten van Intergard brengen een natuurlijke sfeer bij u thuis, ideaal om te decoreren, onderhoudsvriendelijk, van de hoogste kwaliteit en mooie afwerking.

Bestelt u uw nieuwe kunstplanten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u kunstplanten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor kunstplanten

Geen groene vingers, of vergeet u uw kamerplanten regelmatig water te geven? Dan zijn kunstplanten ideaal. Kunstplanten geven een natuurlijke sfeer bij u thuis of op kantoor. Wilt u een palm om uw tropische vakantie na te bootsen, of kiest u liever voor de Sansevieria voor een Afrikaanse sfeer? Intergard levert verschillende kunstplanten. Met de kunstplanten van Intergard geef je elke kamer een mooie groene uitstraling, terwijl je er nauwelijks omkijken naar hebt. Wanneer je een kunstplant zo lang mogelijk wilt behouden, is het belangrijk dat je bij het kopen van een plant goed op de kwaliteit let. Je herkent een kunstplant van goede kwaliteit gemakkelijk, doordat het nauwelijks te onderscheiden is van een echte plant. Ze zijn onderhoudsvriendelijk hebben een mooie afwerking en zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Waaruit bestaat onze kunstplanten

Onze kunstplanten zijn zoals de naam zegt van kunststof, ideaal om te decoreren, hebben de hoogste kwaliteit en een mooie afwerking. Daarnaast zijn onze kunstplanten onderhoudsvriendelijk, sfeervol en niet van echt te onderscheiden.

Ondanks dat je met een kunstplant altijd verzekerd bent van een groene uitstraling in je huis, hebben wij een aantal tips op een rij gezet om je kunstplant zo lang mogelijk mooi te houden.

1. Goede kwaliteit Wanneer je een kunstplant zo lang mogelijk wilt behouden, is het belangrijk dat je bij het kopen van een plant goed op de kwaliteit let. Je herkent een kunstplant van goede kwaliteit gemakkelijk, doordat het nauwelijks te onderscheiden is van een echte plant.

2. De juiste plek voor je kunstplant Naast een goede kwaliteit is het uiteindelijk ook belangrijk dat je de kunstplant op een goede plek zet. Zo is het zonde om de plant in het volle zonlicht te zetten, omdat de mooie groene kleur hierdoor kan vervagen. Voorkom dit dus door je kunstplant binnen te plaatsen!

3. Het stofvrij houden van je kunstplant Ondanks dat je geen water hoeft te geven aan je kunstplant, is het wel belangrijk dat je de plant stofvrij houdt. Het stof nestelt zich namelijk op de zijde bladeren en dit geeft een onrealistische uitstraling, iets wat je juist wilt voorkomen. Gebruik liever geen vochtige doek bij het schoonmaken van de bladeren van de kunstplant. Het stof gaat zich hierdoor dieper nestelen, waardoor een doffe gloed ontstaat. Ook kun je beter geen stofzuiger gebruiken. Het zou zonde zijn als je door de zuigkracht van de stofzuiger de bladeren van de takken trekt. Wat je beter wél kunt doen is het gebruiken van een doek die stof aantrekt. Eenmaal afgestoft ziet de kunstplant er weer helemaal stralend uit!

Kunstplanten kopen

Wilt u degelijke en mooie kunstplanten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Indien u verder nog vragen heeft over de kunstplanten, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn kunstplanten niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals rolgordijnen bamboe, tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes