Kunstplanten

De kunstplanten van Intergard brengen een natuurlijke sfeer bij u thuis, ideaal om te decoreren, onderhoudsvriendelijk, van de hoogste kwaliteit en mooie afwerking.

Bestelt u uw nieuwe kunstplanten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u kunstplanten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor kunstplanten

Geen groene vingers, of vergeet u uw kamerplanten regelmatig water te geven? Dan zijn kunstplanten ideaal. Kunstplanten geven een natuurlijke sfeer bij u thuis of op kantoor. Wilt u een palm om uw tropische vakantie na te bootsen, of kiest u liever voor de Sansevieria voor een Afrikaanse sfeer? Intergard levert verschillende kunstplanten. Ze zijn onderhoudsvriendelijk hebben een mooie afwerking en zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Waaruit bestaat onze kunstplanten

Onze kunstplanten zijn zoals de naam zegt van kunststof, ideaal om te decoreren, hebben de hoogste kwaliteit en een mooie afwerking.

Kunstplanten kopen

Wilt u degelijke en mooie kunstplanten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Indien u verder nog vragen heeft over de kunstplanten, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn kunstplanten niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes

Search engine powered by ElasticSuite