Houten tuinpoorten

Houten tuinpoorten chroomvrij geïmpregneerd grenen FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer volledig op houten raamwerk of compleet op stalen poortframe inclusief dag- en nachtslot met profielcilinder en deurklink.

Bestelt u uw tuinpoort hout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze houten tuinpoorten.

Meer

5 Resultaten

5 Resultaten

Waarom kiezen voor een houten tuinpoort

Wanneer u kiest voor een houten tuinpoort uit ons assortiment, dan kiest u voor een zeer duurzame en solide tuinpoort waar u jarenlang plezier van zult beleven. Onze houten tuinpoorten zijn verkrijgbaar in chroomvrij geïmpregneerd grenen maar ook in hardhout. De hardhouten tuinpoorten hebben een hoge duurzaamheidsklasse. Vandaar dat we op hardhout 25 jaar fabrieksgarantie geven. De grenen tuinpoorten zijn onder hoge druk chroomvrij geïmpregneerd wat vroegtijdige houtrot voorkomt. Grenen is een wat zachtere houtsoort, maar ook op grenenhout geven we 10 jaar fabrieksgarantie. Ook kunt u bij ons terecht voor tuinpoorten van composiet, van gaas of voor tuinpoorten voor sierhekwerken.

Waaruit bestaat onze houten tuinpoort

Onze houten tuinpoorten bestaan uit chroomvrij geïmpregneerde grenen planken. Ook hebben we tuinpoorten met stalen poortframe in ons assortiment. Deze tuinpoorten met poortframe zijn extra versterkt en worden geleverd inclusief hang en sluitwerk en dag-nachtslot.

Houten tuinpoort kopen

Wilt u een degelijke en mooie houten tuinpoorten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de houten tuinpoorten zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een houten tuinpoort niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen of tuinpoorten