Speeltoren

Een speeltoren geeft oneindig veel plezier. Klimmen, klauteren, glijden, noem maar op. Ze kunnen er alleen mee spelen, maar ook met andere kinderen. Het is zeer leerzaam en goed voor hun ontwikkeling en motoriek. Al onze speeltorens voor speelplaatsen zijn gekeurd volgens de laatste TÜV EN1176 richtlijnen en daarmee geschikt voor openbare speelplaatsen en scholen. Een onmisbaar speeltoestel dat voor veel speelplezier zorgt.

Bestelt u uw nieuwe speeltoren bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor een speeltoren

Een aanschaf van een speeltoren geeft veel plezier. Kinderen kunnen er op klauteren, aan de rekstok bungelen, van de glijbaan glijden, enz. Speeltorens zijn het zeer leerzaam en goed voor de ontwikkeling van een kind. Een kind kan zelf ontdekken wat de mogelijkheden zijn, maar ook samen spelen met vriendjes of klasgenootjes of buurkinderen. Ze kunnen hun fantasie er helemaal in kwijt. Vandaag zijn ze prins of prinses en morgen misschien wel ridder of cowboy, of fantaseren ze dat het een marktkraam is. Intergard heeft speeltorens in verschillende materialen en afmetingen.

Waaruit bestaan onze speeltorens

De speeltorens zijn een combinatie van hout en kunststof. Al onze speeltorens voor speelplaatsen gekeurd volgens de laatste TÜV EN1176 richtlijnen.

Speeltoren kopen

Wilt u degelijke en mooie speeltorens kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de speeltoren zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een speeltoren niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes