Balkonschermen

In deze categorie vindt u al onze balkonschermen, balkonafscheidingen en balkondoeken. Deze kunststof tuinschermen of bamboematten tuinafscheidingen van PVC zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en in een oogwenk te plaatsen als balkonscherm, balkonafscheiding of als tuinscherm. Alle PVC tuinschermen zijn dubbelzijdig, UV-bestendig en indien nodig eenvoudig op maat te knippen. Voor een mooie afwerking kunt u kiezen voor een mooie afwerklijst of afdeklijst en bijbehorende tie wraps. Een ander type PVC of kunststof tuinscherm kunt u o.a. vinden onder kunsthaag, composiet schutting of wilgenmatten composiet.

Bestelt u uw balkonschermen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u balkonschermen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze balkonschermen.

Meer

27 Resultaten

27 Resultaten

Waarom kiezen voor balkonschermen

Wanneer u kiest voor een balkonscherm, dan kiest u voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke afscheiding maar toch met een natuurlijke uitstraling. Heerlijk extra privacy en uit de wind terwijl u geniet op uw balkon. U vindt bij ons een ruim aanbod aan balkonschermen. De balkonschermen van pvc of van wilg composiet zijn eenvoudig op elke gewenste maat te knippen en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Wilt u een zo natuurlijk mogelijke afscheiding dan kunt u ook kiezen voor de wilgenmat, de kunststof hedera of de taxus rollen. Ook balkondoeken vindt u in ons assortiment in diverse kleuren. U bevestigt de balkonschermen of balkonafscheiding eenvoudig met tie-wraps aan uw balkon.

Waaruit bestaan onze balkonschermen

Onze PVC balkonschermen tuinschermen bestaan uit kunststof latjes/buisjes die aan elkaar gebonden zijn met kunststofdraad. De buisjes zijn dusdanig strak ingebonden dat de zichtdichtheid bij dit product rond de 98% ligt. Onze PVC tuinschermen zijn dubbelzijdig, dit houdt in dat u aan beide kanten een mooie zijde hebt en niet tegen een holle kant aankijkt. Daarnaast hebben we de hedera of taxus, deze bestaat uit blaadjes zodat het een natuurlijk tuinscherm lijkt. Onze balkondoeken zijn gemaakt van polyethyleen en van hoogwaardige kwaliteit.

Plaatsen van balkonschermen tegen spijlen balkon

Het plaatsen van een balkonscherm tegen de spijlen van een bakon is snel en eenvoudig te realiseren. Het balkonscherm dient u uit te rollen tegen de spijlen en daarna te bevestigen met tie-wraps.

Balkonschermen kopen

Wilt u een degelijk en mooi balkonscherm kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een balkonscherm niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere schuttingen, zoals hout beton schuttingen, boomschorsmatten, heidematten of bamboematten. Uiteraard bieden we ook tuinschermen aan in andere materialen.