Rabatdelen hardhout

Rabatdelen mes en groef Bangkirai hardhout voor schuttingen tuinhuisjes schuren etc. duurzaamheidsklasse I hoogste hardheid, duurzaam FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer, wij geven op hardhout 25 jaar garantie.

Bestelt u uw nieuwe rabatdelen hardhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

12 Resultaten

12 Resultaten

Waarom kiezen voor rabatdelen hardhout?

Rabatdelen van hardhout hoeven niet behandeld te worden. Naar verloop van tijd zullen de rabatdelen door weersinvloeden grijs kleuren, wat een zeer natuurlijke uitstraling geeft. Deze rabatdelen ziet men dan ook vaak als bekleding van een huis. Ook tuinhuisjes , schuttingen, overkappingen en schuren krijgen een mooie uitstraling door gebruik te maken van rabatdelen hardhout. Deze zijn in verschillende lengtes. Om langer plezier van uw hout te hebben, kunt u het beste 2 keer per jaar het hout reinigen. Het hout maak u schoon met soda of keukenzout. Zorg ervoor dat het hout doorweekt is. Hierdoor gaan de poriën openstaan. Dit kunt u doen door middel van regenwater of tuinslang. Schrob hierna met een borstel en emmer lauw water met zout of soda het hout. Wel in de richting van de houtnerf. Na het schrobben kunt u het hout afspoelen. Wilt u de originele kleur behouden van het hout, dan kunt u er houtolie gebruiken. Laat het hout goed drogen voordat u de houtolie aanbrengt. Wanneer u dit niet doet, kan het vocht onder de olielaag tot zwarte vlekken leiden. Breng de olie op het hout aan met een droge pluisvrije doek. Laat het intrekken tot het goed droog is. De behandeling is alleen geschikt voor kleurbehoud van het hout.

Waaruit bestaan onze rabatdelen hardhout

Onze rabatdelen van hardhout bestaan uit Bangkirai hardhout, duurzaamheidsklasse I. Deze rabatdelen zijn FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer. Hardhouten rabatdelen zijn milieuvriendelijker dan geïmpregneerde rabatdelen daar hardhout geen chemische verduurzaamheid hoeft te ondergaan. We geven u 25 jaar garantie op het hardhout.

Rabatdelen hardhout kopen

Wilt u degelijke en mooie rabatdelen hardhout kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de rabatdelen hardhout zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de rabatdelen hardhout niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes