Rabatdelen hardhout

Rabatdelen mes en groef Bangkirai hardhout voor schuttingen tuinhuisjes schuren etc. duurzaamheidsklasse I hoogste hardheid, duurzaam FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer, wij geven op hardhout 25 jaar garantie.

Bestelt u uw nieuwe rabatdelen hardhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

12 Resultaten

12 Resultaten

Waarom kiezen voor rabatdelen hardhout?

Rabatdelen van hardhout hoeven niet behandeld te worden. Naar verloop van tijd zullen de rabatdelen door weersinvloeden grijs kleuren, wat een zeer natuurlijke uitstraling geeft. Deze rabatdelen ziet men dan ook vaak als bekleding van een huis. Als u liever de natuurlijke kleur wilt, is het natuurlijk mogelijk de rabatdelen te beitsen of te behandelen met olie. Ook tuinhuisjes , schuttingen, overkappingen en schuren krijgen een mooie uitstraling door gebruik te maken van rabatdelen hardhout. Deze zijn in verschillende lengtes.

Waaruit bestaan onze rabatdelen hardhout

Onze rabatdelen van hardhout bestaan uit Bangkirai hardhout, duurzaamheidsklasse I. Deze rabatdelen zijn FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer. Hardhouten rabatdelen zijn milieuvriendelijker dan geïmpregneerde rabatdelen daar hardhout geen chemische verduurzaamheid hoeft te ondergaan. We geven u 25 jaar garantie op het hardhout.

Rabatdelen hardhout kopen

Wilt u degelijke en mooie rabatdelen hardhout kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de rabatdelen hardhout zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de rabatdelen hardhout niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes