Vlonderplanken bamboe

Hoog kwalitatieve vlonderplanken of terrasplanken van bamboe vindt u in deze categorie. Het voordeel bamboe vlonderplanken of terrasplanken is dat het harder is dan hardhout en een nog langere levensduur heeft. De vlonderplank bamboe is voorzien van fijne ribbels en hebben een gladde onderkant. Bovendien zijn de vlonderplanken behandeld met een Nano-coating. Dit biedt een langdurige bescherming van het product. Bamboe is snelgroeiend. Een product wat veel CO2 opneemt en opwarming van de aarde tegen gaat. Kijk ook naar onze geïmpregneerde vlonderplanken of composiet vlonderplanken

Bestelt u uw nieuwe vlonderplanken bamboe of tuinhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor vlonderplanken bamboe

Wanneer u kiest voor onze vlonderplanken bamboe dan kiest u voor ecologische planken van hoogwaardige kwaliteit. Bamboe vlonderplanken hebben in principe dezelfde voordelen als hardhouten vlonderplanken. Het voordeel van bamboe vlonderplanken of terrasplanken is dat het harder is dan hardhout en een nog langere levensduur heeft. Ook is het zo dat een vlonderplank van bamboe sneller gemonteerd kan worden. In een vlonderplank van bamboe kan gespijkerd worden en heeft een dusdanige hardheid dat het zelfs bereden kan worden met een heftruck. Vlonderplanken bamboe zijn voorzien van Nano-coating. Deze coating biedt langdurige bescherming aan het product, is extreem bestendig tegen vocht en is onzichtbaar na het aanbrengen. Bamboe is goed tegen bodemerosie en neemt 30% meer Co2 op wat opwarming van de aarde tegen gaat. In ons assortiment hebben we ook geïmpregneerde vuren vlonderplanken, hardhouten vlonderplanken. of composiet vlonderplanken.

Waaruit bestaan onze vlonderplanken bamboe

Onze vlonderplank bamboe is een product van hoogwaardige kwaliteit. Bamboe is een van de snelst groeiende grassoorten op deze aarde en is binnen 6 jaar volgroeid. De vlonderplank bamboe heeft een duurzaamheidsklasse 1. Zijn zeer goed bewerkbaar, monteerbaar en hebben een zeer hoge pelbelasting. Verder zijn ze voorzien van fijne ribbels aan de bovenkant en glad aan de onderkant. Krimp is bij vlonderplanken bamboe minder dan 1%.

Vlonderplanken bamboe kopen

Wilt u degelijke en mooie vlonderplanken bamboe kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Heeft u liever vlondertegels? Kijk dan in onze categorie vlondertegels, deze zijn leverbaar in verschillende maten en houtsoorten waaronder hardhout en grenen. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de vlonderplanken bamboe niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes