Kastanjehouten poortje

Deze kastanjehouten poortjes zijn wellicht een geschikte keuze voor uw tuin, indien u van landelijk houdt of reeds kastanjehouten hekwerken of schapenhekken heeft. Kastanjehout is een prachtige duurzame houtsoort, welke goed bestand is tegen vocht vanwege de fijne vezelstructuur van het hout. Mooie en duurzame kastanjehouten poorten staan prachtig in een natuurlijke tuin. In combinatie met een kastanjehouten hekwerk komt de poort goed tot zijn recht. Heeft u vragen over kastanjehout? Bij Intergard adviseren wij u graag.

Bestelt u uw kastanjehouten poortje bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze kastanjehouten poortjes.

Meer

15 Resultaten

15 Resultaten

Waarom kiezen voor kastanjehouten poortje

Kastanjehouten poortje wordt veel gecombineerd met het kastanjehouten hekwerk of schapenhek en geplaatst met kastanjehouten palen. U komt dit veel tegen in natuurlijke tuinen en omgeving, zoals in de duinen, parken en bossen, is duurzaam en milieuvriendelijk. Indien u kiest voor het kastanjehouten poortje dan kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig product met een zeer lange levensduur. Kiest u voor het eiken raamwerk dan kunt u deze zelf voorzien van kastanje houten latten en creëert u uw eigen poortje. Kastanjehout heeft een levensduur van ongeveer 25 jaar en is een zeer goed alternatief voor geïmpregneerd hout.

Waaruit bestaat ons kastanjehouten poortje

Een poortje van kastanjehout bestaat uit gekloofde kastanje latten gemonteerd op kastanjehout, voorzien van beslag en hang- en sluitwerk. Verder vindt u in ons assortiment kastanjehouten slagboomliggers, inclusief driekantsleutel en ook inclusief hang- en sluitwerk. Het zeer robuuste raamwerk van eikenhout wordt tevens geleverd met hang- en sluitwerk. Dit raamwerk kunt u eventueel naar wens voorzien van kastanje latten. Kastanjehouten poortjes, raamwerk eiken en slagboomligger van kastanjehout zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Kastanjehouten poortje kopen

Wilt u degelijk en mooi kastanjehouten poortje kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is kastanjehout niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken