Drempelhoeken

Drempelhoeken zijn stalen versterkingshoeken die worden gebruikt ter versterking van houten drempels, maar ook voor andere houtverbindingen. Onze drempelhoeken zijn geproduceerd onder ISO certificering en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Verkrijgbaar in verzinkte uitvoering maar ook in RVS roestvrijstaal.

Bestelt u uw nieuwe drempelhoeken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor drempelhoeken

Met drempelhoeken versterkt u houten drempels en andere houtverbindingen. Onze drempelhoeken zijn geproduceerd onder ISO certificering en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij leveren drempelhoeken in verschillende lengtes.

Waaruit bestaat onze drempelhoeken

Drempelhoeken bestaan uit staal welke verzinkt is. Dit betekent dat het roestvorming voorkomt.

Drempelhoeken kopen

Wilt u degelijke en mooie drempelhoeken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de drempelhoeken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn drempelhoeken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes