Rechthoekige bloembakken

Een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige rechthoekige wicker of houten bloembakken of plantenbakken vindt u hieronder. De plantenbakken of bloembakken zijn kant en klaar en gefabriceerd van verduurzaamd grenen wat de levensduur sterk verlengd, van hoogwaardig wicker kunststof vlechtwerk of van kwalitatief hoogwaardig duurzaam bangkirai hardhout waarop we 25 jaar GARANTIE geven op het hardhout. Alle houten plantenbakken of bloembakken zijn gemaakt van FSC hout uit verantwoord bosbeheer.

Bestelt u uw nieuwe plantenbakken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u plantenbakken of bloembakken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

13 Resultaten

13 Resultaten

Waarom kiezen voor rechthoekige plantenbakken

Wanneer u kiest voor onze rechthoekige plantenbakken dan kiest u voor een product van hoogwaardige,degelijke kwaliteit. Of u nu kiest voor wicker, grenen of hardhouten plantenbakken, wij bieden u een ruim assortiment aan in verschillende afmetingen. Ook vindt u in ons assortiment een rechthoekige plantenbak gemaakt van cortenstaal. Onverwoestbaar materiaal bestaande uit chroom, nikkel, fosfor, koper en silicium. Een tijdloze, unieke plantenbak met een industriële look. Onze rechthoekige plantenbakken zijn al voorgemonteerd. Een plantenbak rechthoek is 1 van de meest gewilde modellen plantenbakken omdat een rechthoek multi inzetbaar is. Een ware blikvanger voor op uw balkon of in uw tuin. Als optie zijn er ook losse wieltjes leverbaar, zodat u de plantenbakken eenvoudig kunt verplaatsen c.q. verrijden.

Waaruit bestaan onze rechthoekige plantenbakken

Grenen plantenbakken

Onze grenen plantenbakken of bloembakken zijn gemaakt van zwaar en robuust chroomvrij geïmpregneerd FSC naaldhout uit verantwoord bosbeheer. Het impregnatie proces gebeurt onder hoge druk, waardoor de plantenbakken worden verduurzaamd en vroegtijdige houtrot wordt voorkomen. Grenen plantenbakken of bloembakken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. De grenen plantenbakken zijn verder voorzien van waterdoorlatende folie.

Hardhouten rechthoekige plantenbakken

De hardhouten plantenbakken of bloembakken zijn gemaakt van bangkirai. Dit is een hardhout soort met de hoogste duurzaamheidsklasse en een mooie roodbruine kleur. Hardhouten plantenbakken of bloembakken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. De hardhouten plantenbakken of bloembakken zijn licht geolied ter bescherming. Indien u deze kleur wilt behouden raden wij aan om de plantenbakken te behandelen met hardhout olie. Op het hardhout geven we een fabrieksgarantie van 25 jaar.

Wicker rechthoekige plantenbakken

Wanneer u kiest voor onze wicker plantenbakken dan kiest u voor bloembakken van hoogwaardige kwaliteit. Modern of klassiek. Of u nu rechthoekige, vierkante of ronde wicker bloembakken zoekt wij bieden een grote verscheidenheid aan wicker plantenbakken, deze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen. Indien u ze niet kunt opbergen in de winterperiode raden wij u aan om deze afgedekt buiten te laten staan om weervlekken te voorkomen. Een fraai assortiment wicker bloembakken, waarmee u uw tuin echt afmaakt.

Cortenstaal rechthoekige plantenbakken

Onze cortenstaal plantenbakken, bloembakken zijn kant en klaar gemaakt van cortenstaal, onverwoestbaar materiaal bestaande uit chroom, nikkel, fosfor, koper en silicium. "COR" staat voor corrosiebestendig en "TEN" staat voor tensile strength, wat treksterkte betekent. Deze legering, bestaande uit hechtende sulfaten en fosfaten, beschermt het staal zodat er geen verdere roest ontstaat. Een tijdloze, unieke plantenbak buiten rechthoek met een industriële look.

Plantenbakken kopen

Wilt u degelijke en mooie plantenbakken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de plantenbakken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de plantenbakken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes

TIP: Etagebeplanting

Een echte aanrader voor maandenlang bloei én kleur in uw tuin of op uw balkon! Neem een grote bloembak of plantenbak en leg onderin wat potscherven of kleikorrels zodat de bollen niet gaan rotten.

Doe hier een laagje potgrond overheen en plant nu de laatst bloeiende bollen als eerste. Bedek deze met een laagje aarde en volg dit op met een laag volgende bloeiperiode-bollen. Dit herhaalt u tot de bloembak vol is.

Wanneer u de bloembak tot de rand opvult met grond kunt u deze vullen met violen of heideplantjes zodat u er nu al plezier van heeft.

Volgorde voor etagebeplanting:

– Laag 1: (onderste laag, laatbloeiers) Tulpen, narcissen of hyacinten

– Laag 2: (middelste laag) Narcissen of hyacinten

– Laag 3: (bovenste laag, vroegbloeiers) Blauwe druifjes of krokussen