Balkdragers

Met balkdragers kan men houten balken aan betonwanden en metselwerk bevestigen, maar ook aan andere houten constructies zoals raveelbalken of randbalken. Al onze balkdragers worden geproduceerd volgens de ISO richtlijnen en voldoen aan de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn de balkdragers verzinkt wat vroegtijdige roestvorming voorkomt of aanzienlijk vertraagd.

Bestelt u uw nieuwe balkdragers dicht bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

13 Resultaten

13 Resultaten

Waarom kiezen voor balkdragers

Wanneer u kiest voor onze balkdragers dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Ons assortiment balkdragers is zeer ruim, de balkdragers zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen. Balkdragers kunt u gebruiken voor het plaatsen van allerlei houten constructies zoals een pergola, een carport of een terrasoverkapping. Te monteren aan beton, hout of kalksteen. Deze producten zijn uit voorraad leverbaar.

Waaruit bestaan onze balkdragers

Onze balkdragers zijn verzinkt, deze behandeling voorkomt vroegtijdige roestvorming.

Balkdragers kopen

Wilt u degelijke en mooie balkdragers kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de balkdragers zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn balkdragers niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes