Bamboematten

Bamboematten worden gebruikt als duurzame milieuvriendelijke natuurlijke tuinafscheiding en zijn snel en eenvoudig te plaatsen en eventueel op maat te knippen zonder problemen. De bamboemat kan met behulp van tie wraps tegen betongaas of een gaashekwerk worden geplaatst maar ook met krammen tegen houten palen, een bestaande schutting of tuinscherm of een lelijke muur. Deze bamboematten zijn gemaakt van natuurlijk restmateriaal, de keuze voor bamboematten betekent daarmee dat u een milieuvriendelijk tuinscherm plaatst zonder dat daarvoor bomen hoeven worden gekapt, u voorkomt daarmee boskap. Bamboe groeit bovendien 15 keer zo snel en levert 20% meer zuurstof dan bomen. Tenslotte is een tuinafscheiding van natuurlijk materiaal aantrekkelijk voor insecten, vogels en vlinders. Deze tuinafscheidingen worden evenals wilgenmatten, heidematten, rietmatten en boomschorsmatten aanbevolen door milieu organisaties en het Ministerie van VROM.

Bestelt u uw bamboematten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u bamboematten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...

6 Resultaten

 1. Sale
  Bamboematten 2x5m tuinafscheidingen bamboe
  Aanbiedingsprijs € 59,99 € 49,58 Normale prijs € 72,59
 2. Sale
  Gespleten bamboematten
  Aanbiedingsprijs € 27,99 € 23,13 Normale prijs € 48,39
 3. Sale
  Bamboematten tuinscherm bamboe 2x5m
  Aanbiedingsprijs € 59,99 € 49,58 Normale prijs € 72,59 Vanaf € 58,55

Waarom kiezen voor bamboematten

Wanneer u kiest voor bamboematten, dan kiest u voor een milieuvriendelijke tuinafscheiding met een natuurlijke uitstraling veelal toegepast in Japanse tuinen. Bamboematten zijn een fraai alternatief voor houten schuttingen.

Waaruit bestaan onze bamboematten

Bamboematten bestaan uit bamboestengels die met verzinkt draad aan elkaar gebonden worden, niet meer en niet minder. De takken kunnen bestaan uit hele takken of uit gespleten takken. Bamboematten zijn milieuvriendelijk en worden als tuinafscheiding aanbevolen door milieu organisaties en zelfs door onze voormalige minister van VROM, Jacqueline Cramer.

Plaatsen van bamboematten tegen betongaas

Een vaak gebruikte manier om bamboematten snel en effectief te plaatsen is tegen betongaas. Om het betongaas te plaatsen, heeft u hardhouten palen nodig, gaaspaneelklemmen en eventueel een grondboor. Met de grondboor maakt u om de 150cm een gat in de grond, waarin u de hardhouten palen plaatst. Per hardhouten paal heeft u 4 gaaspaneelklemmen nodig, waarmee u het betongaas aan de hardhouten palen bevestigd. Onze gaaspaneelklemmen of betonmatbeugels zijn verpakt per 4 stuks in een zakje inclusief de schroefjes. Het betongaas is eenvoudig op maat te knippen, mocht het niet geheel passen. Nadat het betongaas is geplaatst, kunt u de bamboematten uitrollen en bevestigen met tie-wraps aan het betongaas.

Plaatsen van bamboematten tegen hekwerken

Het plaatsen van bamboematten tegen hekwerken is snel en eenvoudig te realiseren. De bamboemat dient u uit te rollen tegen het hekwerk en daarna te bevestigen met tie-wraps.

Plaatsen van bamboematten tegen schuttingen

Het plaatsen van bamboematten tegen bestaande houten tuinschermen of schuttingen is eveneens snel te realiseren. U rolt de bamboematten uit tegen de schuttingen en spijkert deze vast met krammen. U tuin krijgt hiermee meteen een natuurlijke uitstraling.

Plaatsen van bamboematten tegen betonschuttingen of lelijke muur

Voordat u een tuinmat of bamboemat tegen een muur of betonschutting bevestigd, dient u eerst wat houten panlatten tegen de muur te plaatsen. Dit gaat het snelst met behulp van montagekit. Daarna kunt u de bamboemat eenvoudig uitrollen tegen de muur of betonschutting en bevestigen met krammen.

Zichtdoeken

Tuinmatten zoals wilgenmatten, bamboematten, boomschorsmatten en heidematten, en rietmatten, zijn meestal minder zichtdicht dan bijvoorbeeld schuttingen. Om toch een hogere mate van privacy te bereiken kunt u achter of tussen de tuinmatten zichtdoeken plaatsen. Zodoende bereikt u toch de verlangde zichtdichtheid en kunt u met een gerust hart in uw tuin gaan zitten, zonder dat u het gevoel hebt begluurd te worden.

Komt u er niet helemaal uit, stuur dan een mail naar info@intergard.nl of belt u ons op 0546-579030. We helpen u graag verder.

Bamboematten kopen

Wilt u een degelijke en mooie bamboemat kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de bamboemat zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €10,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is de bamboemat niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze bamboeschermen of PVC bamboematten en onze andere schuttingen, zoals hout beton schuttingen