Plankdragers

Plankdragers worden gebruikt om planken of kasten aan een muur te bevestigen. Onze plankdragers zijn van Europees makelij, verzinkt tegen roestvorming kortom van de hoogste kwaliteit. Leverbaar in verschillende afmetingen.

Bestelt u uw nieuwe plankdragers bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor plankdragers

De naam zegt het al: het dragen van planken aan bijvoorbeeld een muur. Ideaal in uw tuin of woonkamer om er decoratieve snuisterijen of een plant op te zetten, of te gebruiken als boekenplank, in de keuken om er kruiden of serviesgoed op te zetten. En wat te denken voor gebruik in de schuur of garage? U verbindt meerdere plankdragers en planken met elkaar en u kunt uw verf, gereedschap, enz. mooi geordend kwijt. Of in slaapkamers voor legruimtes of in de hal om er mutsen en shawls in een mand op te zetten en er jassen onder te hangen. Kortom legio mogelijkheden.

Waaruit bestaan onze plankdragers

Onze plankdragers zijn verzinkt om roestvorming te voorkomen. Bovendien zijn de plankdragers verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Plankdragers kopen

Wilt u degelijke en mooie plankdragers kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de plankdragers zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn plankdragers niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes