Waalformaat

Waalformaat of waaltjes zijn betonnen stenen en dankt haar naam aan de steenfabrieken die dit formaat steen produceerden aan de oevers van de Waal. Een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige robuuste waalformaat waaltjes getrommeld of strak tegen gunstige prijzen vindt u in deze categorie. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen waardoor verschillende combinaties mogelijk zijn. Al onze waalformaat waaltjes zijn gegarandeerd maatvast en kleurvast en hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Te gebruiken voor het bestraten van terras, oprit of paden. Alle vermelde prijzen zijn per m2. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan de lengte en breedte weten wat u wilt laten bestraten en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bestelt u uw nieuwe waaltjes bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

14 Resultaten

14 Resultaten

Waarom kiezen voor waaltjes

Een erg populaire steen is ongetwijfeld het waalformaat of waaltje. Deze is prima te combineren met andere tegels en geeft uw tuin een natuurlijke rustieke sfeer. Niet alleen voor tuin, terras of patio worden waaltjes gebruikt, maar ook voor opritten, looppaadjes of voor het maken van een afscheiding van uw verhoogde border of voor een kleine trap in uw tuin. De waaltjes kunnen in verschillende verbanden gelegd worden, zoals bijvoorbeeld halfsteensverband, elleboogverband, visgraatverband of cirkelverband. Intergard levert waaltjes in verschillende kleuren en zowel in strak als getrommelde versie. Getrommelde waaltjes zijn nieuwe waaltjes, die door een behandeling geen scherpe hoeken en randen meer hebben. Hierdoor zien ze er uit als antieke, oudere waaltjes.

Waaruit bestaan onze waaltjes

De waaltjes zijn gemaakt van straatwerksteen. Deze is gemaakt van gebakken (rivier)klei.

Opsluitbanden voor waaltjes

Opsluitbanden worden gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en sierplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Waalformaat sierbestrating kopen

Wilt u degelijke en mooie waalformaat sierbestrating of waaltjes kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de waaltjes zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn waaltjes niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes