Vlonderplanken Modiwood

Hoog kwalitatieve vlonderplanken of terrasplanken thermisch gemodificeerd Modiwood vindt u in deze categorie. Deze duurzame en milieuvriendelijke vlonderplanken hebben een extra lange levensduur. Het internationale PEFC keurmerk garandeert dat houtproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos en dat het bos in stand blijft. Thermisch gemodificeerd is een milieuvriendelijk proces, dus zonder chemicaliën, wordt verhit en weer wordt afgekoeld.

Bestelt u uw nieuwe vlonderplanken of tuinhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor vlonderplanken thermisch gemodificeerd

Wanneer u kiest voor onze vlonderplanken dan kiest u voor planken van hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment hebben we tevens geïmpregneerde vlonderplanken, hardhout of composiet. deze worden veelal gebruikt als alternatief voor bestrating, eenvoudig zelf te leggen en geeft uw tuin een warme uitstraling. De thermisch gemodificeerde vlonderplanken zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Door de thermische behandeling is de duurzaamheid van het hout sterk verbeterd ten opzichte van de oorspronkelijke duurzaamheid.

Waaruit bestaan onze vlonderplanken thermisch gemodificeerd

Onze vlonderplanken thermisch gemodificeerd bestaan uit kwalitatief hoogwaardig hout. Het internationale PEFC keurmerk garandeert dat houtproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos en dat het bos in stand blijft. Thermisch gemodificeerd is een milieuvriendelijk proces, dus zonder chemicaliën, wordt verhit en weer wordt afgekoeld.

Vlonderplanken thermisch gemodificeerd kopen

Wilt u degelijke en mooie vlonderplanken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de vlonderplanken thermisch gemodificeerd zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de vlonderplanken thermisch gemodificeerd niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes

Stappenplan vlonder maken

Nu uw het benodigde materiaal heeft bepaald kunt u aan de slag met het daadwerkelijk bouwen van uw vlonder. Hieronder lopen we daar in een aantal stappen met u doorheen.

Stap 1 Plaatsen van de palen Met behulp van de grondboor en de paalhamer plaatst u de hardhouten palen. Zorg dat deze 80cm de grond ingaan en dat ze 20cm boven de grond blijven. Het eerste deel doet u met de grondboor en het laatste stuk doet u met de paalhamer.

Stap 2 Het plaatsen van het worteldoek Na het plaatsen van de palen legt u het worteldoek hier overheen. Met behulp van een stanleymes maakt u gaten waar de palen doorheen kunnen. Heeft u meerdere worteldoeken nodig dan is het aan te raden deze te laten overlappen als u het legt.

Stap 3 Het bevestigen van de dwarsliggers U kunt nu de dwarsliggers bevestigen op de palen. Dit doet u met behulp van m8 slotbouten die 120mm lang zijn. Zorgt dat de buitenste dwarsliggers aan de buitenkant van de palen komen. De dwarsliggers dienen aan de zijkant van de houten balken te komen. Dit zorgt voor de meest stevige verbinding.

Stap 4 Het plaatsen van de planken U kunt nu de planken gaan bevestigen op de dwarsliggers. Als de vlonder grenst aan een buitenmuur zorg er dan voor dat er minimaal 2 centimeter tussen de muur en de eerste plank blijft zodat het hout voldoende ruimte heeft om te werken. Schroef de planken om de 40cm aan de dwarsliggers. Gebruik hiervoor speciale RVS vlonderschroeven.

Stap 5 Maak uw vlonder sfeervol! Een vlonder is natuurlijk pas echt af als er hippe meubels op staan geheel naar uw eigen stijl! Misschien heeft u al wat meubels staan of kunt u nieuwe meubels shoppen. Daarna is het terras pas echt af en kunt u lekker relaxen of dineren met vrienden en familie.

Handige tips om uw vlonderterras aan te leggen

Het aanleggen van een vlonder is natuurlijk niet zomaar wat. Daarom delen we graag onze handige tips met u: Om uw droomterras te bouwen en zorgen dat u geen enkel detail mist is het goed om vooraf inspiratie op te doen op bijvoorbeeld Instagram of Pinterest. Maak een moodboard en zo verzamelt u de elementen van uw eigen droomterras bij elkaar. Gooi uw oude terrastegels niet weg, maar gebruik dit als fundering onder de regels. Zo krijgt u een mooi en stevig terras. Bestel uw materialen ruim, zodat u tijdens het bouwen van het terras niet gehinderd wordt door te weinig materiaal.