Vlonderplanken Modiwood

Hoog kwalitatieve vlonderplanken of terrasplanken Modiwood vindt u in deze categorie. Onze vlonderplanken thermisch gemodificeerd, vlonderplanken Modiwood bestaan uit kwalitatief hoogwaardig hout. Het internationale PEFC keurmerk garandeert dat houtproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos en dat het bos in stand blijft.

Bestelt u uw nieuwe Modiwood vlonderplanken of tuinhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor vlonderplanken thermisch gemodificeerd

Wanneer u kiest voor onze vlonderplanken thermisch gemodificeerd, vlonderplanken Modiwood dan kiest u voor planken van hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment hebben we tevens geïmpregneerde vlonderplanken, hardhout of composiet. Deze worden veelal gebruikt als alternatief voor bestrating, eenvoudig zelf te leggen en geeft uw tuin een warme uitstraling. De thermisch gemodificeerde vlonderplanken zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Door de thermische behandeling is de duurzaamheid van het hout sterk verbeterd ten opzichte van de oorspronkelijke duurzaamheid.

Waaruit bestaan onze vlonderplanken thermisch gemodificeerd

Onze vlonderplanken thermisch gemodificeerd, vlonderplanken Modiwood bestaan uit kwalitatief hoogwaardig hout. Het internationale PEFC keurmerk garandeert dat houtproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos en dat het bos in stand blijft. Thermisch gemodificeerd is een milieuvriendelijk proces, dus zonder chemicaliën, wordt verhit en weer wordt afgekoeld.

Vlonderplanken thermisch gemodificeerd kopen

Wilt u degelijke en mooie vlonderplanken Modiwood kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Heeft u liever vlondertegels? Kijk dan in onze categorie vlondertegels, deze zijn leverbaar in verschillende maten en houtsoorten waaronder hardhout en grenen. Natuurlijk kunt u de vlonderplanken thermisch gemodificeerd zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de vlonderplanken thermisch gemodificeerd niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes