Tuinafscheiding

Wanneer u uw eigen huis en tuin hebt, wilt u niet dat mensen ongevraagd naar binnen lopen of kijken. Om duidelijk te maken waar de openbare weg eindigt en uw terrein begint, is tuinafscheiding aan te raden.

Bij Intergard bent u aan het juiste adres voor welke vorm van tuinafscheiding hebt beste bij u past. Daarnaast profiteert u van de scherpste prijzen. Bekijk hieronder onze verschillende soorten tuinafscheiding, of lees meer over ons aanbod tuinafscheiding.

lees meer...

532 Resultaten

532 Resultaten

Waarom Tuinafscheiding?

U wilt met mooi weer uiteraard heerlijk in uw tuin kunnen zitten, zonder gestoord te worden door wat er zich buiten uw tuin gebeurt. Geen meekijkende buren of vreemden die niet doorhebben waar uw tuin begint.

Met de juiste tuinafscheiding kunt u de ideale sfeer creëren in uw tuin en bakent u uw eigen terrein af. Een ideale manier om uw tuin nog meer uw eigen draai te geven. Tuinafscheidingen zijn bovendien vrij eenvoudig zelf te plaatsen.

Wanneer u tuinafscheiding bij Intergard kiest, dan bent u verzekerd van jarenlang plezier. Als onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor ze jarenlang mee zullen gaan. Daarnaast bieden wij het grootste aanbod, zodat er voor ieder wat wils is.

Welke soorten tuinafscheidingen?

Er zijn veel uiteenlopende soorten tuinafscheiding die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. Welke voor u het meest geschikt is, is dus afhankelijk van uw wensen. We hebben een zeer breed assortiment van o.a. geïmpregneerde grenen, hardhouten of Douglas tuinafscheidingen. Maar ook steigerhout, kastanjehout of WPC houtcomposiet hebben we in ons assortiment.

Schuttingen: Stevige tuinafscheiding, eenvoudig te plaatsen, bieden voldoende privacy en helpen het geluid van buiten deels te dempen. Schuttingen zijn verkrijgbaar in rechte vorm of toog. In combinatie met beton of gewoon met bijbehorende palen te plaatsen.

Tuinschermen: Een meer natuurlijk alternatief voor de schutting, gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, zoals kastanjehout, hazelaar, bamboe of wilgentenen.

Tuinmatten: Vergelijkbaar met tuinschermen, maar zijn uitrolbaar en snel te plaatsen. Ideaal als afscheiding voor tuin, terras of balkon.

Hekwerken: Gemaakt van staal of draad en bieden een meer open karakter aan de tuin.

Tuinpoorten: Te combineren met al onze tuinafscheiding om toegang tot je tuin te creëren.

Tuindoeken: een snelle en goedkope oplossing om je tuin af te schermen.

Gaas op rol, waaronder tuingaas, kippengaas, schapengaas, harmonicagaas is enkel op aanvraag leverbaar.

Twijfelt u over welke tuinafscheiding het meest geschikt is voor u, neem dan vrijblijvend contact met ons op via  [email protected]  of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Tuinafscheiding kopen

In ons assortiment kunt u terecht voor het meest uiteenlopende aanbod tuinafscheiding. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, bestelt u makkelijk uw nieuwe tuinafscheiding. U profiteert daarbij van de scherpste prijzen en wij zorgen dat de producten zo snel mogelijk geleverd worden. Ons gaas staat momenteel niet vermeld op de site, maar is wél op aanvraag verkrijgbaar evenals de benodigde palen voor afrasteringen en omheiningen

U kunt uiteraard de tuinafscheiding zelf plaatsen, maar wilt u hier liever hulp bij? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden.