Tuinafscheiding

Wanneer u uw eigen huis en tuin hebt, wilt u niet dat mensen ongevraagd naar binnen lopen of kijken. Om duidelijk te maken waar de openbare weg eindigt en uw terrein begint, is tuinafscheiding aan te raden.

Bij Intergard bent u aan het juiste adres voor welke vorm van tuinafscheiding hebt beste bij u past. Daarnaast profiteert u van de scherpste prijzen. Bekijk hieronder onze verschillende soorten tuinafscheiding, of lees meer over ons aanbod tuinafscheiding.

Meer

618 Resultaten

618 Resultaten

Waarom een tuinafscheiding?

Met de juiste tuinafscheiding kunt u de ideale sfeer creëren in uw tuin en bakent u uw eigen terrein af. Een ideale manier om uw tuin nog meer uw eigen draai te geven. Tuinafscheidingen zijn bovendien vrij eenvoudig zelf te plaatsen.

Hoe voorkom ik inkijk in de tuin? Door het plaatsen van een schutting in welke hoedanigheid ook, voorkomt u dat u inkijk krijgt in uw tuin. Dat kan d.m.v. een houten of betonnen schutting, maar ook door het plaatsen van natuurlijke tuinafscheidingen. De zichtdichtheid bepaalt u zelf. Plaatst u een zichtdoek bijvoorbeeld achter de natuurlijke tuinafscheidingen van wilg, bamboe, heide of boomschors? Of werkt u met een natuurlijke tuinmat aan 2 kanten? U hebt hierin allerlei mogelijkheden voor extra privacy. Door een tuinafscheiding heeft u geen meekijkende buren of vreemden die niet doorhebben waar uw tuin begint. U wilt met mooi weer uiteraard heerlijk in uw tuin kunnen zitten, zonder gestoord te worden door wat er zich buiten uw tuin gebeurt.

Wanneer u tuinafscheiding bij Intergard kiest, dan bent u verzekerd van jarenlang plezier. Als onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor ze jarenlang mee zullen gaan. Daarnaast bieden wij het grootste aanbod, zodat er voor ieder wat wils is.

Welke soorten tuinafscheidingen?

Er zijn veel uiteenlopende soorten tuinafscheiding die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. Welke voor u het meest geschikt is, is dus afhankelijk van uw wensen. We hebben een zeer breed assortiment van o.a. geïmpregneerde grenen, hardhouten of Douglas tuinafscheidingen. Maar ook steigerhout, kastanjehout of WPC houtcomposiet hebben we in ons assortiment. Welke tuinafscheiding gaat het langst mee? De verwachte levensduur van een tuinafscheiding is afhankelijk van weersinvloeden en het product wat u kiest. Als u kiest voor de hout beton schutting zal deze zeker 20 tot 25 jaar mee gaan. De betonplaten en betonpalen zorgen ervoor dat de tuinschermen de grond niet raakt. Bij de diverse tuinafscheidingen staat de verwachte levensduur vermeld.

Schuttingen: Stevige tuinafscheiding gemaakt van beton, grenen, hardhout, douglas of composiet wpc, kant en klaar en eenvoudig te plaatsen, bieden voldoende privacy en helpen het geluid van buiten deels te dempen. Schuttingen zijn verkrijgbaar in rechte vorm of toog. In combinatie met betonpalen of gewoon met bijbehorende palen te plaatsen.

Tuinschermen: Een meer natuurlijk alternatief voor de schutting, gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, zoals kastanjehout, hazelaar, bamboe of wilgentenen.

Tuinmatten: Vergelijkbaar met tuinschermen, maar zijn uitrolbaar en snel en eenvoudig te plaatsen. Gemaakt van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld snoeihout of restmateriaal en daarmee zeer milieuvriendelijk of van kunststof zoals bijvoorbeeld een kunsthaag. Ideaal als afscheiding voor tuin, terras of balkon.

Hekwerken: Gemaakt van staal of draad en bieden een meer open karakter aan de tuin. Indien men meer privacy wenst, wordt een hekwerk vaak bekleed met tuinmatten.

Tuinpoorten: Te combineren met al onze tuinafscheiding om toegang tot je tuin te creëren.

Tuindoeken: Tuindoeken is een snelle en goedkope oplossing om je tuin af te schermen. Wat is de goedkoopste tuinafscheiding? Zoals U kunt zien zijn de tuindoeken een goedkope oplossing.

Gaas op rol, waaronder tuingaas, kippengaas, schapengaas, harmonicagaas is enkel op aanvraag leverbaar.

Wat te doen met een lelijke schutting? Heeft u een lelijke schutting en wilt u deze niet vervangen door een nieuwe, dan kunt u deze schutting snel en goedkoop camoufleren met bijvoorbeeld een kunsthaag taxus of hedera. Ook verschillende natuurlijke tuinafscheidingen kunnen uw schutting verfraaien. Kijk eens bij de wilgen-, heide-, boomschors- of bamboematten. Of kiest u liever voor een kunststof oplossing, dan hebben we het tuinscherm PVC in ons assortiment.

Wat is de beste tuinafscheiding? Twijfelt u over welke tuinafscheiding het meest geschikt is voor u, neem dan vrijblijvend contact met ons op via  [email protected]  of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Tuinafscheiding kopen

In ons assortiment kunt u terecht voor het meest uiteenlopende aanbod tuinafscheiding. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, bestelt u makkelijk uw nieuwe tuinafscheiding. U profiteert daarbij van de scherpste prijzen en wij zorgen dat de producten zo snel mogelijk geleverd worden. Ons gaas staat momenteel niet vermeld op de site, maar is wél op aanvraag verkrijgbaar evenals de benodigde palen voor afrasteringen en omheiningen

U kunt uiteraard de tuinafscheiding zelf plaatsen, maar wilt u hier liever hulp bij? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Is een tuinafscheiding niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen, hekwerken of tuinverlichting.