Kunstgrastegel

Kwalitatief hoogwaardige kunstgrastegels kunstgras rubbertegels valbrekende, waterdoorlatende rubberen tegels voor speelplaats, onder speeltoestellen, tuin of balkon (EN 1176 en 1177), hoeft niet ingezand te worden, snel te verwerken, praktisch geen onderhoud. Met pen/gat verbinding, zodat de tegels goed met elkaar worden verbonden en niet verschuiven.

Bestelt u uw nieuwe kunstgrastegels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u kunstgrastegels per volle pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

1 Resultaten

1 Resultaten

Waarom kiezen voor een kunstgrastegel

Het kopen van kunstgrastegels onder uw speeltoestellen verlaagt de blessures van kind(eren) doordat ze valbrekend en schokdempend zijn. Dit geeft een veilig gevoel en vergroot het speelplezier. Onze kunstgrastegels hoeven niet ingezand te worden, zijn snel te verwerken en hebben praktisch geen onderhoud nodig. Kunstgrastegels geven uw tuin een natuurlijke uitstraling. Kunstgrastegels zijn ook zeer geschikt voor balkon of dakterras. Ze zijn direct op de dakbedekking te plaatsen. Behalve de kunstgrastegel, hebben wij ook rubberen tegels in verschillende kleuren, valdiktes en afmetingen.

Waaruit bestaan onze kunstgrastegels

Onze kunstgrastegels zijn rubberen tegels met een toplaag van kunstgras. Kunstgras is een synthetische gras. Al onze kunstgrastegels zijn TÜV gekeurd volgens EN 1176 en EN 1177. Ze zijn waterdoorlatend tot 250 mm per uur volgens EN 12616 100% recyclebaar. De kunstgrastegel heef een noppenstructuur aan der onderzijde en een pen / gat verbinding zorgt voor sterke verbinding van de kunstgrastegels onderling en voorkomt schuiven.

Kunstgrastegels kopen

Wilt u degelijke en mooie kunstgrastegels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de kunstgrastegels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn kunstgrastegels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes